KÖSZÖNTÜNK WEBOLDALUNKON!

SEGÍTSÉGET KERESEL?

Oldalunkon számtalan szakmai anyagot, cikket olvashatsz a diszkalkulia, avagy a számolási zavarok témakörében, valamint kitöltheted ingyenes online diszkalkulia tesztünket, és válogathatsz ingyenesen elérhető fejlesztőeszköz ötleteink közül.

Az oldalunkon található anyagok közül szülőként és pedagógusként is bőséggel szemezgethetsz!

Felületünkön országos szinten is keresgélhetsz fejlesztőpedagógusaink közül, ha gyermekednek szüksége lenne otthoni fejlesztésre, valamint válogathatsz közel 40 féle Dyscalculine Számolólapunk közül többféle számkörből és szintből, amelyeket otthoni gyakorlásra, fejlesztésre és képességfejlesztésre is használhatsz. Ezen munkát segítve 4 számkörből válogathatsz Kreatív Eszközkészletünkből is, amelyek szintén az otthoni gyakorlást, vagy pedagógusként a fejlesztéseket is segíthetik.

Pedagógusainknak ajánljuk FDL Szűrő- és Vizsgálólapjainkat is, amelyekkel mérhető a számolási készségvesztés mértéke, illetve segítségével felállítható a hibaprofil is.

Valamint ajánljuk akkreditált pedagógus háromnapos továbbképzésünket a diszkalkulia témakörében és Kreatív Pedagógus képzésünket is! A képzésekre szülők jelentkezését is tudjuk fogadni!

TUDTUNK SEGÍTENI?

Ha további kérdések merülnek fel, fordulj hozzánk bizalommal az info@dyscalculine.com email címen!