„Kreatív Pedagógus” foglalkozásunkat, amelyet 2018-ban indítottunk, idén is folytatjuk! A Dyscalculine Csapata új, a diszkalkulia, avagy a számolási zavar terápiájához kapcsolódó tréninget hirdetett!

Az egynapos tréning első részében előadást hallhatnak a résztvevők a számfogalom kialakításának korszerű módszertani és szakmai elveiről, a Dyscalculine program alapján, a matematika tanórai és a terápiás munkafolyamatok elősegítéséről, valamint saját élményt szereznek a fejlesztő, illetve játékos feladatok aktív kipróbálásával is. A nap második részében szeretnénk megmutatni a pedagógusoknak, szülőknek azt, hogy a körülöttünk lévő egyszerű elemekből, használati cikkekből, vagy akár már fel sem használhatónak vélt dolgokból, mennyire egyszerűen lehet sérülésspecifikus, egyénre, problémára adaptált eszközöket készíteni, és azokat miként használhatjuk a fejlesztés során. Valamint hazavihető, szabadon és tematikusan választott eszközöket készítünk közösen a helyszínen kikészített változatos anyagokból.

Célunk, hogy a szülők, pedagógusaink, fejlesztőink kreatív és hasznos ötletekkel gyarapodjanak, majd ezt az élményt elvíve magukkal, otthon is, további használható eszközöket készíthessenek.

Tippeket is adunk az eszközök beszerzésére. 🙂 A képzés végére rájövünk, hogy csak nyitott szemmel kell járunk és használnunk kell kreativitásunkat! 🙂

Korábbi Kreatív Pedagógus foglalkozásunkról itt olvashat >>>

A foglalkozáson résztvevőknek pedig a helyszínen megvásárolható diagnosztikus és terápiás anyagainkból, a Dyscalculine Számolólapokból és az FDL Szűrőcsomagokból kedvezményt is biztosítunk, amelyet a képzés ideje alatt vehetnek igénybe!

A helyszínen eszközöket, szakmai anyagokat biztosítunk.

A képzést vezeti: Szabó Ottilia, a Dyscalculine szakembere.

Fontos: a képzésre csak korlátozott számban, maximum 30-36 főt tudunk fogadni, így a regisztrációt fizetési sorrendben tudjuk rögzíteni!

Képzés időpontja: 2019. november 9., szombat, 09.30-17.00 (10 óra, 10 kredit pont)

A képzés végén igazolást adunk a résztvevőknek.

Képzés díja: 24.000 Ft/fő/képzés

(A képzés díja tartalmazza tehát: az oktatás díját, az elméleti előadások anyagát nyomtatott példányban, többféle eszközt, alapanyagot, amelyekből a helyszínen eszközök készíthetők, amelyeket az előadás végén a résztvevők haza is vihetnek magukkal.)

Képzés helyszíne: 1056 Budapest, Váci utca 47. 3 emelet, Pannon Kincstár

Fizetés módja: a képzés díját kérjük utalják a Magnet Bank: 16200106-00254780 számlaszámra (kedvezményezett: Aster Film Bt.), a jelentkező nevét feltüntetve a közleményben!

INFORMÁCIÓ A HELYSZÍNRŐL, ÉTKEZÉSI- ÉS SZÁLLÁSLEHETŐSÉGRŐL

JELENTKEZÉSSEL, RÉSZLETFIZETÉSSEL ÉS VISSZAMONDÁSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ!

(Kérjük, olvassa el alaposan a fent leírtakat, jelentkezésének elküldését megelőzően!)

JELENTKEZEM!