Nem található.

VÉLEMÉNYEK KORÁBBI KÉPZÉSEINKRŐL

„Rengeteg jól használható eszközt láthattam. Beleláthattam egy nagyon sok tapasztalaton alapuló, logikusan egymásra épülő fejlesztési rendszerbe, folyamatba, ami nekem is segít abban, hogy jobban szervezzem meg a fejlesztéseket. Megerősítést kaptam abban is, hogy bátran hagyjak időt a gyerekeknek az egyes lépések elmélyítésére és sokkal több 3D-s eszközt használjak.” (2022. februári 30 órás online)


„Nagyon jól követhetők, jegyzetelhetők az előadások az előre elküldött anyag felhasználásával. Alaposan megismerhettem a gyerekek számolási nehézségeinek lehetséges okait, hátterét. Hasznosnak gondolom annak hangsúlyozását, hogy ezen a területen is minden esetben a gyermek egyéni adottságait, körülményeit kell figyelembe vennünk. Az ismeretek elsajátításában nagy segítséget jelent, hogy az előadások során a leglényegesebb dolgokat többször is átismételtük.” (2022. februári 30 órás online)


„Remek volt, ahogy az egyes oldalak felépültek: összefoglaló, hogy miről szól az aktuális előadás, milyen eszközök kerülnek bemutatásra, ezeket hol tették számomra elérhetővé, illetve az előadás alatt jól strukturáltan linkek, videók, feladatleírások szerepeltek. Nagyon megkönnyítette a tájékozódást. Nem éreztem magam magamra hagyva online képzés dacára sem. Úgy éreztem, mintha tényleg mellettem állna a tanár és segítene, hogy értsem, mi a feladatom, értsem mit hol találok, mikor mit kell csinálni. Egyértelmű, tiszta, rendezett kommunikációval és honlapfelépítéssel találkoztam. Hálásan köszönöm!” (2022. februári 30 órás online)


„Rengeteg segéd- és extra anyagot kaptunk drive-on, a honlapon és extra videók formájában, amit letöltve megőrizhetünk és későbbi munkában felhasználhatunk.”  (2022. februári 30 órás online)


„Nagyon jó volt, hogy papír alapon is megkaptuk a prezentációkat, hasznosak voltak a feladatok. Nagyon összeszedett, átgondolt, kiforrott képzés volt. Érződött minden szinten az előadó szakértelme, több évtizedes tapasztalata.” (2021., okt., 30 órás online képzés)


„Számomra, eddig teljesen új kifejezések, ismeretek, szemlélet birtokosává váltam egy precíz, összerendezett gondolatmenetet felépítő, sokrétű tapasztalattal rendelkező szakember előadásain keresztül. Köszönöm a lehetőséget!” (2021., okt., 30 órás online képzés)


„Nagyon tetszett a szemléltetőeszközök sokfélesége, gazdagsága. Számomra nagyon hasznos volt, hogy „betömte” azokat a hiányzó tudásréseket, amelyek éreztem magamban, ha számolási problémával küzdő gyermekkel foglalkoztam. Most sokkal több elképzelésem van arról, hogyan és melyik szinten kezdjem a segítségnyújtást. Ottilia előadásmódja, ahogy beszélt a témáról, átszivárgott belém annak szeretete, hogy mennyiféleképpen lehet majd segíteni egy számolási zavarra küzdő gyermeknek – alig válom, hogy belekezdjek a munkába! 🙂” (2021., jún., 30 órás online képzés)


Szerintem nagyon jól szerevezett képzés volt. Épített a résztvevők önálló munkájára, tudtunk a saját időnkkel gazdálkodni. Nagyon rég nem vettem részt ilyen jó és jól szervezett képzésen. Minden szükséges infót megkaptunk, emlékeztető üzenetek is érkeztek.” (2021., jún., 30 órás online képzés)


„Nagyon igényes, alapos képzés, gratulálok!” (2021., jún., 30 órás online képzés)


„Nagyon köszönöm azt a mérhetetlen precízséget, maximalizmust, amit a továbbképzés alatt tapasztaltam a szakmai munkát és a papírmunkákat illetően is! Példaértékű volt minden! ” (2021., ápr., 30 órás online képzés)


„A képzés hozzásegített ahhoz, hogy eddigi ismereteimet felidézve, azokat rendszerezve, újabb aspektusba helyezve korszerű, az újabb terminológiákat felhasználó ismeretekkel egészítsem ki tudásomat. A tanfolyam nagyon jól felépített szerkezete, a sok segédanyag biztosítása lehetővé tette, hogy lépésről-lépésre haladva, saját ütemben új ismereteket szerezhessek, újabb összefüggéseket vehessek észre, amelyeket a fejlesztő munkámban jól tudok majd hasznosítani. Külön köszönettel tartozom azért, hogy megosztottátok velünk, bemutattátok a saját készítésű eszközöket. Az ezekkel való manipulációk révén nagyon gazdag tapasztalatszerzést biztosítanak a gyermekeknek az ismeretszerzés folyamatában, változatossá, élvezetessé teszik az ismeretszerzés folyamatát.  Elismerés és köszönet a munkátokért, köszönöm, hogy tanulhattam Tőletek! ” (2021., ápr., 30 órás online képzés)


Ez egy szuper képzés! Nagyon jó volt, hogy saját tempómban, többször megnézhetőek a videók. Gazdag a szakmai anyag. Érthető, világos a szakmai nyelvezet, nagyon jó a magyarázat. Nagyon jól megszervezett. Jól éreztem magam a tananyag feldolgozásakor, mert értettem miről van szó. Ajánlani fogom a kollégáimnak, hogy végezzék el ők is a tanfolyamatot. A matematika szűrővizsgálatot jól fogom tudni használni a munkámban. Köszönök mindent!” (2021., ápr., 30 órás online képzés)


„Szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a tartalmas, színes képzésért. Sajnos ilyen komoly szakmai tartalmat közvetítő képzéssel az elmúlt hónapokban nem volt szerencsém találkozni. Hálásan köszönöm!” (2021., ápr., 30 órás online képzés)


„Nagyon örülök, hogy beiratkoztam erre a képzésre, mert úgy érzem, sokkal szakszerűbben tudom majd a terápiás munkámat végezni az iskolában, ahol dolgozom. Nagyon köszönöm a tudást, amit megosztottál!” (2021., ápr., 30 órás online képzés)


„Azt éreztem, hogy nem elég gyakoroltatni, nem tüneti kezelésre van szükség, az okot kell megtalálni, ezért  kacérkodtam már régóta a Dyscalculine tanfolyammal.  Nagyon élveztem minden percét, tetszett a szervezettség, tájékoztatás, nem beszélve a videókról. Van még mit tanulnom, fejlődnöm, célom további tanfolyamok elvégzése, hiszek az élethosszig tartó tanulásban.” (2021., márc., 30 órás online képzés)


“Nagyon hálás vagyok ezért a képzésért. Tökéletes szervezés, csodás, élményszerű, gyakorlatorientált előadások. Ottilia rendkívüli személyisége, szakmai tudása az online térben is magával ragadó élmény volt. Rengeteget tanultam. A közel 40 éves pályafutásom alatti képzések közül a legjobbak között van, pedig folyamatosan tanultam. ” (2021., jan. 30 órás online képzés)


Szeretném megköszönni ezt a nagyon magas színvonalú, nagyon jól előadott és összefoglalt, gyakorlatias és modern képzést. Nagyon sokat tudtam tanulni. Nagyon gyorsan elment a 30 óra. Köszönöm még a profi szervezést, a precíz és nagyon részletes tájékoztatást, a vizuálisan jól megjelenített anyagokat, illetve, hogy bármikor fordulhattunk mindkettőtökhöz!” (2021. jan. 30 órás online képzés)


Nagyon magas színvonalú, nagyon jól előadott és összefoglalt, gyakorlatias és modern képzés, a fejlesztő eszközök bemutatásának nagyon örültem, a munkámba is beépítem és használni fogom.” (2021. jan. 30 órás online képzés)


„Szakmai életutam alatt négy diplomát szereztem és számtalan továbbképzésen vettem részt. De ilyen magas színvonalú, professzionális képzésben csak néhány esetben volt részem! Nagyon szorongva, hatalmas vizsgadrukkal kezdtem el a Portfólió készítését. Ottilia magasra tette a mércét, szerettem volna ehhez méltóan felkészülni …” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Most már tudom, hogy honnan indulok, apró lépésekben, de hova szeretnék eljutni. Mit és hogyan építsek egymásra. A képzésnek köszönhetően ezen a területen sem tapogatózom a sötétben, hanem egyszerűen el tudom magam navigálni a célig. Szakmailag alá tudom támasztani, hogy mit miért csinálok. Nehéz lenne szavakba foglalni azt amit érzek. Amikor a tűz szikrát kap talán pont így érzem magam én is. Nagyon köszönöm a  lehetőséget, köszönöm a sok tapasztalatot, bemutatást, segítséget, amit ez a továbbképzés ad a résztvevőknek, köztük nekem is. Nagyon sokat jelentett. Köszönöm.” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Szuper előadás-sorozatot láthattam, köszönöm a lehetőséget és gratulálok a minden képzeletet felülmúlóan rövid időn belül prezentált tudásanyag létrehozásához. Az előadó, Szabó Ottilia, rendkívül felkészült és alázatos munkája nem mindennapi, szerencsésnek érzem magam, hogy megtalált a lehetőség és tőle tanulhattam.” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Kiemelkedő volt a szaktudás, a közvetlenség, az elméleti háttér, tartalom jól érthető közvetítése, a gyakorlatiasság, a demonstráció, a kiváló operatőri munka, a technikai és adminisztrációs kiszolgálás, 0-24-ben való segítségadás.” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Nagyon szervezett képzés volt. Sok tudásanyagot kaptunk ami a jövőben is használható.” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Nagyon színvonalas a szakmai munka: technikailag és szakmailag egyaránt kiválóan elkészítettek voltak a videók és az egyéb tananyagok, igényes eszközökről láthattunk videókat, és jól használható módszertanról hallhattunk. Emellett kiemelkedő volt az emberi hozzáállás, a rugalmasság ebben a kihívásokkal teli helyzetben, és hatékony volt a kommunikáció.” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Az oktató tudása lenyűgöző. Nagyon hálás voltam, hogy aprólékosan magyarázta el az ismeretanyagot, esélyt adva ezzel annak is, aki nem a matematika területén munkálkodik jelenleg.” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„A szervezettség nagyon profi, a videók minősége és tartalma nagyon színvonalas és érdekes volt, rengeteget tanultam belőlük.” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Nagyon érthető, szemléltető módon kaptunk betekintést a Dyscalculine-módszerről. Ottilia nagyszerű előadó!!! Élmény volt hallgatni! Hálásan köszönöm!!!” (2020. okt. 30 órás online képzés)


„Nagyon tetszett a nyelvezete, emberközeli kifejezésmódja az előadásoknak. A példajátékok kiválóak, azonnal hasznosíthatóak. Több diákom tipikus problémáját felismertem a leírás alapján, amiben bizonytalan voltam, mert felső tagozatban és középiskolában a nagyon magas tanulmányi átlagú gyerekek között is jelentkezik egy-egy kifejezetten alacsony matematikai teljesítmény. NAGYON KÖSZÖNÖM! Óriási segítség ez a képzés, a praktikussága okán. Még sok feladatom van, de örömmel tölt el, hogy jó úton haladok!” (2020. okt. 10 órás online képzés)


„Köszönöm a magas színvonalú szakmai tartalmat, a jól tagolt tananyagot, a képzés felhasználóbarát honlapját. Örültem a vásárláshoz felkínált kedvezménynek és a megvásárolt számolólapok mellé rejtett tollnak. Igazán kedves figyelmesség.” (2020. okt. 10 órás online képzés)


„Az iskolában a munka bár mindig sok, de ha szívesen csináljuk, könnyebb. Jól érzem magam a gyerekek közt. Sokszor jutsz eszembe, szinte minden matek órán. Nagyon jól tudom használni a képzésen hallottakat és más lett, tudatosabb a szemléletem a gyerekek matematikai problémái kapcsán. Többféle eszközt is készítettem a tanultak alapján. Jó élmény volt nagyon a háromnapos képzés, minden tanítónak, fejlesztéssel foglalkozó pedagógusnak szívből tudom ajánlani a részvételt! (2019. okt.)


„Nagyon köszönöm, rendkívül hasznos volt ez a háromnapos képzés, a gyerekek imádják az itt javasolt módszereket, játékokat!  Hálás köszönet az információkért és a kedves vendéglátásért is!” (2019. okt.)


„Köszönöm a színes, sokrétű, új ismereteket adó és rendszerben gondolkodtató, ötleteket adó képzést! Segített felismerni mi az, amiben jó úton járok és mi igényel változtatást tőlem.” (2019. ápr.)


„Nagyon szépen köszönöm Neked, amit nálad tanulhattam. A módszeren túl öröm volt nézni – és számomra példa is lett – a szakmai alázatosságod, illetve az a fajta alaposság és precizitás amivel képviseled, amit létrehoztál.” (2019. ápr.)


Köszönöm a sok-sok ötletet és eszközt amivel megkönnyíthetem a gyerekek mindennapjait.” (2018. okt.)


„Nagyon köszönöm a tanfolyamon hallott sok sok információt. Tudtam volna hallgatni még körülbelül ugyanennyit. Jó volt az elmélet és a gyakorlati dolgok aránya is. Azt gondolom, hogy rengeteg a nem diszkalkuliás, de számolási gyengeséggel küzdő tanuló, akiknek szintén segíteni tud a program. Használni fogom. :)” (2018. okt.)


„Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket és általatok ezt a módszert. Azt gondolom, ha minden tanító megismerhetné ezt a módszert és a prevencióban alkalmazná, sokkal kevesebb „problémás” gyerek lenne.” (2018. okt.)


Nagyon gyakorlati a képzés, ami nagy mértékben segíti a terápiás munkát. Motiváltan, lelkesen és megfelelő tudás birtokában távozhattam.” (2018. okt.)


„Nagyon tetszett az előadó felkészültsége, előadásmódja és humora. Nagyon tetszett a jó hangulatú képzés.” (2018. június)


„Nagy segítséget adott a képzés! Hasznosnak éreztem! Nagyon köszönöm!” (2018. június)


„Szeretném elmondani, hogy szülőként is óriási élmény volt a képzés. Bár a figyelmem egy percre sem lankadhatott, mert minden új volt számomra, de rendkívül hasznos és élménydús volt a képzés! Igyekszem bevetni a szerzett tudást gyermekemnél! Ottilia igazi profi, szuper előadó!” (2018. június)


„Közvetlen, oldott volt a hangulat, és rengeteg szakmai tudással lettem gazdagabb. Hihetetlen gazdag alapanyagot láthattunk. Köszönöm!!!” (2018. április)


„Több ilyen képzés kellene országszerte!” (2018. április)


„A képzés nagyon hasznos volt, sokat profitáltam belőle. Jól esett a kedvességük, hogy ilyen barátságos, családias légkört teremtettek.” (2018. márc.)


 „Nagyon tetszett a profizmus mind az előadó, mind a szervező részéről.” (2018. márc.)


 „Maximálisan elégedett vagyok, csak így tovább! Sok erőt kívánva, köszönöm!” (2018. márc.)


“Összességében úgy gondolom, hogy a képzés rengeteg hasznos információt nyújtott számomra, melyeket hivatásom során alkalmazni tudok. Nagyon tetszett, hogy az elméleti rész mellett a gyakorlatra is ekkora hangsúly került, és így a saját tapasztalatok segítségével munkánk még hatékonyabbá tud válni. Szerintem gyakran elfelejtjük, hogy milyen a pad másik oldalán lenni és, hogy egy gyermeknek mennyi tevékenységre, játékra, tapasztalatra van szüksége ahhoz, hogy az iskolai életben megállja a helyét. Rengeteg inspiráló ötletet, játékot láthattunk, próbálhattunk ki, és nem utolsó sorban lehetőségünk nyílt arra is, hogy saját kezűleg készítsünk eszközöket. Ami még elnyerte a tetszésemet, az az volt, hogy rávilágított arra, hogy valóban csak a kreativitás szabhat határt a pedagógusoknak, hiszen rengeteg különféle eszköz készíthető, akár a legegyszerűbb dolgokból is, melyeknek többféle felhasználási módja lehet. Nincs egy kikövezett út, hanem ahány gyermek, annyi lehetőség. Minden gyermek számára a neki megfelelő módszert, eszközt, technikát kell megtalálnunk. Úgy gondolom, hogy a képzés rendkívül hasznos volt számomra, az elsajátított ismeretek, tapasztalatok segítik munkám hatékonyabbá válását.” (2017. jún.)


 “Még egyszer köszönöm, hogy egy ilyen jól szervezett és hasznos továbbképzésen vehettem részt. Külön köszönet azért, hogy az elméleti ismeretek mellett olyan sok eszközt megnézhettünk, kipróbálhattunk, sőt le is fényképezhettünk. Erre ritkán van lehetőségünk a képzések alkalmával.” (2017. jún.)


“A továbbképzés tematikája gyakorlatorientált, amely nagymértékben segíti munkánkat. Az oktató személyisége, előadásmódja figyelemfelkeltő és figyelemmegtartó.” (2016., okt.)


“Rengeteg gyakorlati segítséget kaptunk a gyakorlati munkánkhoz. Konkrét példákkal segítették a jövőbeli munkánkat! Köszönjük!” (2016., okt.)


“Nagyon tetszett az eszközök változatossága, az egész oktatás színvonala. Az oktatásvezető szakmai kiválósága nagyon meggyőző, bátran lehetett kérdezni, mindenre választ kaptunk. Magyarországi viszonylatban igen színvonalas, használható tudást kaptam. Köszönöm!” (2016., okt.)


“Sok, gyakorlatban jól hasznosítható ötletet kaptam. Köszönöm, hogy CD-n és fénymásolva is megkaptuk a képzés anyagát!” (2016., okt.)


“Sok gyakorlati példa, játék, játékkészítés az előadásokon. Sok kiegészítő anyag. Tökéletes szervezés! Kedvesség!” (2016., okt.)


“Bármilyen kérdésemre választ kaptam, nagyon segítőkész volt mindkettő hölgy. Pozitív volt számomra a kedves kis dossziéba összeállított csomag, az üdvözlő pogácsa és víz. Szuper volt a sok játékötlet!” (2016., okt.)


“Nagyon élveztem a képzést, ès igen hasznos számomra a megszerzett tudás.” (2016., okt.)


“Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyamon való részvétel, új lendületet és rengeteg segítséget  kaptam a munkámhoz.” (2016., okt.)


“Nagy köszönettel tartozom azért, hogy ezt a tudást átadta nekünk. Hihetetlen módon megváltoztatta a szemléletünket és segítséget nyújt mindennapi munkánk során. Főként pedig lehetőséget adott arra, hogy segíthessünk a gyerekeknek.” (2016., okt.)