VÉLEMÉNYEK KORÁBBI KÉPZÉSEINKRŐL

“Az iskolában a munka bár mindig sok, de ha szívesen csináljuk, könnyebb. Jól érzem magam a gyerekek közt. Sokszor jutsz eszembe, szinte minden matek órán. Nagyon jól tudom használni a képzésen hallottakat és más lett, tudatosabb a szemléletem a gyerekek matematikai problémái kapcsán. Többféle eszközt is készítettem a tanultak alapján. Jó élmény volt nagyon a háromnapos képzés, minden tanítónak, fejlesztéssel foglalkozó pedagógusnak szívből tudom ajánlani a részvételt! (2019. okt.)


“Nagyon köszönöm, rendkívül hasznos volt ez a háromnapos képzés, a gyerekek imádják az itt javasolt módszereket, játékokat!  Hálás köszönet az információkért és a kedves vendéglátásért is!” (2019. okt.)


“Köszönöm a színes, sokrétű, új ismereteket adó és rendszerben gondolkodtató, ötleteket adó képzést! Segített felismerni mi az, amiben jó úton járok és mi igényel változtatást tőlem.” (2019. ápr.)


“Nagyon szépen köszönöm Neked, amit nálad tanulhattam. A módszeren túl öröm volt nézni – és számomra példa is lett – a szakmai alázatosságod, illetve az a fajta alaposság és precizitás amivel képviseled, amit létrehoztál.” (2019. ápr.)


Köszönöm a sok-sok ötletet és eszközt amivel megkönnyíthetem a gyerekek mindennapjait.” (2018. okt.)


“Nagyon köszönöm a tanfolyamon hallott sok sok információt. Tudtam volna hallgatni még körülbelül ugyanennyit. Jó volt az elmélet és a gyakorlati dolgok aránya is. Azt gondolom, hogy rengeteg a nem diszkalkuliás, de számolási gyengeséggel küzdő tanuló, akiknek szintén segíteni tud a program. Használni fogom. :)” (2018. okt.)


“Örülök, hogy megismerhettelek Benneteket és általatok ezt a módszert. Azt gondolom, ha minden tanító megismerhetné ezt a módszert és a prevencióban alkalmazná, sokkal kevesebb “problémás” gyerek lenne.” (2018. okt.)


Nagyon gyakorlati a képzés, ami nagy mértékben segíti a terápiás munkát. Motiváltan, lelkesen és megfelelő tudás birtokában távozhattam.” (2018. okt.)


“Nagyon tetszett az előadó felkészültsége, előadásmódja és humora. Nagyon tetszett a jó hangulatú képzés.” (2018. június)


“Nagy segítséget adott a képzés! Hasznosnak éreztem! Nagyon köszönöm!” (2018. június)


“Szeretném elmondani, hogy szülőként is óriási élmény volt a képzés. Bár a figyelmem egy percre sem lankadhatott, mert minden új volt számomra, de rendkívül hasznos és élménydús volt a képzés! Igyekszem bevetni a szerzett tudást gyermekemnél! Ottilia igazi profi, szuper előadó!” (2018. június)


“Közvetlen, oldott volt a hangulat, és rengeteg szakmai tudással lettem gazdagabb. Hihetetlen gazdag alapanyagot láthattunk. Köszönöm!!!” (2018. április)


“Több ilyen képzés kellene országszerte!” (2018. április)


“A képzés nagyon hasznos volt, sokat profitáltam belőle. Jól esett a kedvességük, hogy ilyen barátságos, családias légkört teremtettek.” (2018. márc.)


 “Nagyon tetszett a profizmus mind az előadó, mind a szervező részéről.” (2018. márc.)


 “Maximálisan elégedett vagyok, csak így tovább! Sok erőt kívánva, köszönöm!” (2018. márc.)


“Összességében úgy gondolom, hogy a képzés rengeteg hasznos információt nyújtott számomra, melyeket hivatásom során alkalmazni tudok. Nagyon tetszett, hogy az elméleti rész mellett a gyakorlatra is ekkora hangsúly került, és így a saját tapasztalatok segítségével munkánk még hatékonyabbá tud válni. Szerintem gyakran elfelejtjük, hogy milyen a pad másik oldalán lenni és, hogy egy gyermeknek mennyi tevékenységre, játékra, tapasztalatra van szüksége ahhoz, hogy az iskolai életben megállja a helyét. Rengeteg inspiráló ötletet, játékot láthattunk, próbálhattunk ki, és nem utolsó sorban lehetőségünk nyílt arra is, hogy saját kezűleg készítsünk eszközöket. Ami még elnyerte a tetszésemet, az az volt, hogy rávilágított arra, hogy valóban csak a kreativitás szabhat határt a pedagógusoknak, hiszen rengeteg különféle eszköz készíthető, akár a legegyszerűbb dolgokból is, melyeknek többféle felhasználási módja lehet. Nincs egy kikövezett út, hanem ahány gyermek, annyi lehetőség. Minden gyermek számára a neki megfelelő módszert, eszközt, technikát kell megtalálnunk. Úgy gondolom, hogy a képzés rendkívül hasznos volt számomra, az elsajátított ismeretek, tapasztalatok segítik munkám hatékonyabbá válását.” (2017. jún.)


 “Még egyszer köszönöm, hogy egy ilyen jól szervezett és hasznos továbbképzésen vehettem részt. Külön köszönet azért, hogy az elméleti ismeretek mellett olyan sok eszközt megnézhettünk, kipróbálhattunk, sőt le is fényképezhettünk. Erre ritkán van lehetőségünk a képzések alkalmával.” (2017. jún.)


“A továbbképzés tematikája gyakorlatorientált, amely nagymértékben segíti munkánkat. Az oktató személyisége, előadásmódja figyelemfelkeltő és figyelemmegtartó.” (2016., okt.)


“Rengeteg gyakorlati segítséget kaptunk a gyakorlati munkánkhoz. Konkrét példákkal segítették a jövőbeli munkánkat! Köszönjük!” (2016., okt.)


“Nagyon tetszett az eszközök változatossága, az egész oktatás színvonala. Az oktatásvezető szakmai kiválósága nagyon meggyőző, bátran lehetett kérdezni, mindenre választ kaptunk. Magyarországi viszonylatban igen színvonalas, használható tudást kaptam. Köszönöm!” (2016., okt.)


“Sok, gyakorlatban jól hasznosítható ötletet kaptam. Köszönöm, hogy CD-n és fénymásolva is megkaptuk a képzés anyagát!” (2016., okt.)


“Sok gyakorlati példa, játék, játékkészítés az előadásokon. Sok kiegészítő anyag. Tökéletes szervezés! Kedvesség!” (2016., okt.)


“Bármilyen kérdésemre választ kaptam, nagyon segítőkész volt mindkettő hölgy. Pozitív volt számomra a kedves kis dossziéba összeállított csomag, az üdvözlő pogácsa és víz. Szuper volt a sok játékötlet!” (2016., okt.)


“Nagyon élveztem a képzést, ès igen hasznos számomra a megszerzett tudás.” (2016., okt.)


“Nagyon hasznos volt számomra a tanfolyamon való részvétel, új lendületet és rengeteg segítséget  kaptam a munkámhoz.” (2016., okt.)


“Nagy köszönettel tartozom azért, hogy ezt a tudást átadta nekünk. Hihetetlen módon megváltoztatta a szemléletünket és segítséget nyújt mindennapi munkánk során. Főként pedig lehetőséget adott arra, hogy segíthessünk a gyerekeknek.” (2016., okt.)