2020-as 30 órás, akkreditált képzéseinknek nagy lendülettel fogtunk neki idén, azonban az egész világot érintő pandémia a mi terveinket is átalakította, kihívások elé állította a csapatot. A márciusra szervezett képzésünket sajnos egy héttel a kezdés előtt kellett visszamondanunk, áthelyeznünk egy másik alkalomra. A tervezett új időpont szeptember közepe volt. Azonban a képzés előtt 2 nappal az EMMI miniszter utasítása szerint ezt a képzést sem valósíthattuk meg. A rendelet értelmében képzéseinket csak online formában tarthatjuk meg szeptembertől. Ezt figyelembe véve, csapatunk azonnal nekilátott a képzés anyagának digitális formában való elkészítésére, átalakítására. Ennek értelmében ezen foglakozásainkat idén, októberben, online formában tartjuk majd meg (a pontos időpont/időpontok meghatározása még folyamatban van). Tapasztalatokkal, véleményekkel, visszajelzésekkel még nem rendelkezünk, de cikkünket frissítjük a megtartott képzéseket követően.

Résztvevőinknek ezúton is köszönjük a rugalmasságot és a türelmet!

Azonban egy jó hírrel is szolgálhattunk idén, hiszen 10 órás, 10 kreditpontot érő online képzésünket indítottuk el augusztus végén, amely a szöveges feladatok témakörére épült. A képzést elsősorban azoknak javasoljuk, akik már elvégezték 30 órás, akkreditált továbbképzésünket vagy olyan gyógypedagógusok, akik a diszkalkulia terápiában jártasak, illetve integrációban tanító pedagógusok.

Az online képzés célja, hogy az ország bármely pontján élő pedagógusok, fejlesztők, tanítók, részt tudjanak venni képzéseinken, amelyek esetében nem kell elutazniuk a képzés helyszínére, a képzés így tehát otthon elvégezhető. Amire szükség van a képzés elvégzése során, az egy asztali számítógép vagy laptop, internet és hang a gépen.

Ezt a képzést 2020. augusztus végétől, több turnusban indítjuk majd, amelyek indulásának pontos időpontjáról a kedves érdeklődő weboldalunkon tájékozódhat.

Mindenkinek jó egészséget kíván a Dyscalculine Csapata!

Tartsatok velünk az új képzésformák során is!