A fizetendő végösszeget a megrendelést követő automatikus visszaigazoló üzenetünkben találja, a rendelés alapján kalkulált összeg és szállítási költség szerint.

1. A megrendelt termék(ek) kifizetésének módja

 • Banki előre utalással/Barionnal történő vásárlás esetén automatikus visszaigazoló üzenetünkben megtalálja a teljesítéshez szükséges bankszámlaszámunkat és a rendelés számát. Az átutaláskor a közlemény rovatban MINDEN ESETBEN fel kell tüntetnie a VÁSÁRLÓ NEVÉT és a rendelés számát. Az esetleges beazonosítási problémákért cégünk nem tud felelősséget vállalni. Amennyiben a termék ára és a szállítás költsége is beérkezett bankszámlaszámunkra, ezt követően tudjuk kezdeményezni a rendelés feldolgozását, annak feladását. Amennyiben futárszolgálattal kerül kézbesítésre a megrendelt termék, úgy minden hét péntekén kerül sor a rendelés átadására a futárszolgálat felé. Ettől a naptól az Üzemeltető eltérhet.
 • Személyes átvétel esetén a rendelt termékek árát a Vásárló előzetesen (banki átutalással) fizeti meg, helyszínen fizetésre nincs lehetőség!
 • Utánvétre nincs lehetőség!

2. Házhoz szállítással kapcsolatos információk

A szállítási díjról a rendelést követő visszaigazoló elektronikus üzenetünkben megtalál minden információt.

 • Futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén, Magyarországon belül, az aktuális tarifával:

  • DPD (Háztól házig): 2.430 Ft (1-3 munkanap, felvételt követően)
  • Packeta (Csomagpontból házig): 1.971 Ft (2-7 munkanap, felvételt követően)
  • Packeta Csomagpontba: 1.310 Ft – választható Csomagpont címek ITT! A pontos címet előzetesen emailben egyeztetjük szállítás előtt.

A postaköltségek változhatnak a szállítópartner által, így a változás jogát fenntartjuk. Az aktuális szállítási költségek mindig a rendelés leadásakor kerülnek feltüntetésre!

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor vizsgálja meg a kézbesítő előtt, amennyiben a terméken, vagy csomagon sérülést észlel, a helyszínen jegyzőkönyvbe vetesse fel a problémát, a terméket ne vegye át. Az utólagos, átvételt követő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

További részleteket az 5. és a 6. pontban olvashat!

3. Magyar Postával történő szállítással kapcsolatos információk

A szállítási díjról a rendelést követő visszaigazoló elektronikus üzenetünkben megtalál minden információt.

 • A Magyar Postával történő ajánlott levél csomag szállítás esetén: bruttó 1.150 Ft/ termék

A Magyar Postának átadott rendelésének/csomagjának szállítási ideje postától függő. A szállítás idejéről előzetesen nem kap értesítést. Amennyiben postai kézbesítéskor nem tartózkodik a megadott szállítási/postázási címen, úgy a Magyar Posta értesítőt hagy a Vásárló részére a postaládájában. Csomagját az értesítőn megadott napon belül át tudja venni, az értesítőn feltüntetett posta címén.

Kézbesítés módja: A4 méretű borítékot (2,5 cm vastagságig – kb. max 3 füzet) bedobják a postaládába. Annál nagyobbat (pl. talpas boríték, ami nagyobb mint A4) már csomagként küldünk. Amennyiben nem tartózkodik a helyszínen átvételkor, akkor üzenetet hagynak ismételt kézbesítés megkísérléséről, vagy személyes átvételi lehetőségről a postán. Utóbbi esetben 10 napig átvehető.

Az átvételkor észlelt sérülést, rongálódást, megsemmisülést haladéktalanul jelezze a Magyar Posta felé, és az Üzemeltető felé is, amennyiben az lehetséges, fényképes dokumentációval is alátámasztva azt.

4. Külföldi rendelés esetén a szállításról

A szállítási díjról a rendelést követően küldünk egy, a futárszolgálattól bekért szállítási költséget!

 • Külföldi szállítás esetén: a pontos költséget a rendelés leadását követően emailben egyeztetjük a vásárlóval.
 • Szlovákia (5.500 Ft) és Románia (5.500 Ft) esetén a szállítási költség megtalálható a rendelés leadásakor is.
 • Külföldre a Packeta szállítópartner által kerülnek szállításra a megrendelések, csomagpontból házig, a Fürgefutáron keresztül.

Egyéb külföldi rendelés esetén a megrendelés leadásakor a „Egyéb külföldi szállítás – 0 Ft” opció kiválasztása szükséges. Ez nem jelenti azt, hogy a szállítás díjtalan! A rendelés leadását követően a partner futárszolgálattal egyeztetünk a szállítás pontos költségéről, amelyről levélben tájékoztatjuk a Megrendelőt. A szállítás díja és napja változó, országonként eltérő. Erről levélben tudunk tájékoztatást adni a Megrendelőnek. A szállítás pontos időpontjáról, idejéről a szállító cég fog tájékoztatást adni a Megrendelőnek emailben, ezen egyeztetések már a szállító cég és a Megrendelő között zajlanak.

Fontos, hogy minden szükséges adatot pontosan adjon meg rendeléskor, mert ennek megfelelően adjuk fel a rendelést (telefonszámra, email címre a szállítási címen kívül is szükség van!). A házhoz szállítással kért termékeket abban az esetben tudjuk átadni a futárnak, ha annak tétele kifizetésre került a Megrendelő részéről és van készleten.

Segítség a kalkulációhoz:

5. Szállítási határidő

Amennyiben a megrendelt termék mindegyike elérhető, raktáron megtalálható, úgy a termékek árának beérkezését követő 5 munkanapon belül sor kerül a csomag összeállítására és ezt követően 5-10 munkanapon belül a szállításra is. További részletek a 2. pontban. a futárszolgáltatóknál egyénileg megjelölve.

Hétvégén leadott rendelés esetén: a hétvégét követő 2. munkanapon tudjuk leghamarabb átadni a futárnak a csomagot, amennyiben a kifizetés a rendelés leadásakor megtörténik! Ezt követően él a 2. pontban megjelölt határidő!

Amennyiben a Magyar Posta, vagy a futárszolgálat az csomag átadását követően nem kézbesíti megfelelő időben a csomagot technikai vagy egyéb okokra hivatkozva, úgy cégünk ezért nem tud felelősséget vállalni!

6. Házhoz szállítással kapcsolatos kiegészítő információk*

Szállítási megrendelőnket a Fürgefutár.hu vagy a Csomagnet.hu felületén keresztül rögzítjük és adjuk le. Ezen szolgáltató által kezelt futárszolgálatok végzik a házhoz szállítást. A csomag átvételéről és a várható szállítás napjáról, idejéről a futárszolgálat emailt és/vagy SMS-t küld a Vásárlónak. Amennyiben a megadott szállítási cím vagy időpont nem megfelelő a Vásárló részére, ezt a futárszolgálat által küldött emailben, vagy a megadott telefonszámon módosíthatja díjmentesen.

Csak abban az esetben rendelje meg a terméket, ha az átvétel időpontjában a megadott címen tud tartózkodni. A futárszolgálat 08.00 és 17.00 óra között szállítja ki a csomagokat. A csomag átadását a futárszolgálat, a sikertelen próbálkozást követően még egyszer megkísérli. Amennyiben nem sikerült, többszöri próbálkozás után sem átadni a Vásárló részére a csomagot, úgy a rendelése visszaérkezik a feladóhoz, azaz az Üzemeltetőhöz. A szállítás újrapróbálásakor felmerülő költséget a Vásárló köteles megfizetni, amennyiben az átvétel nem a futárszolgálat hibájából hiúsult meg. Ebben az esetben kérem, mindenképp dokumentálja az egyeztetéseket, időpont vagy helyszín módosításokat.

Felmerülő további kérdések esetén keressen minket az info@dyscalculine.com email címen!