Ön, mint Vásárló a www.dyscalculine.com weboldal használatával elismeri és elfogadja a Ptk. 6:77-6:81 § szerint összeállított általános szerződési feltételeket. Kérjük, weboldalunk ÁSZF-ét alaposan olvassa el, amennyiben oldalunk felhasználója, vásárlója és tartalmunk fogyasztója kíván lenni. Kizárólag abba az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben ÁSZF-ünk minden pontjával egyetért.

Ezen dokumentum csak elektronikus úton elérhető és a Ptk. szerint szerződésnek minősül, amely a jelen nem lévő személyek között köttetett.

I. Üzemeltetői/Adatkezelő adatok

 • Cégnév: Aster Film Szolgáltató Betéti Társaság
 • Székhely: Tapolca 8300 József Attila utca 66.
 • Adószám: 28351137-2-19
 • Cégjegyzék szám: Cg. 19-06-509573
 • Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: asterfilm@gmail.com
 • Telefonos elérhetőség: +36 30/9449925
 • Számlaszám: 16200106-00254780-00000000
 • Nyilvántartásba vevő hatóság: Veszprémi Törvényszék Cégbírósága

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei: Tárhely EU Kft.

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: Adatkezelő/Üzemeltető.

II. Web áruházunk megvásárolható termékei, szolgáltatásaink köre

 • Dyscalculine Számolólapok, közel 40 féle számkörben
 • FDL Szűrő- és vizsgálólapok jelenleg 5 szinten
 • Kreatív Kártyacsomagok jelenleg 4 szinten
 • Akkreditált szakmai pedagógus képzések a diszkalkulia témakörében
 • Nem akkreditált szakmai képzések
 • Ingyenes online diszkalkulia teszt kitöltés
 • Ingyenes tanácsadás
 • Ingyenes fejlesztőeszközök, játékok

III. Rendeléssel kapcsolatos információk

Weboldalunkon elérhető termékeink kizárólag felületünkön keresztül, online rendelhetőek. A termékek szállítása a Magyar Posta, vagy futárszolgálat házhoz szállítása által történik. Személyes átvételre nem, vagy korlátozottan van lehetőség. A termékek, valamint szolgáltatásaink árai tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t, de a szállítás költségét nem. Külön csomagolási költséget cégünk nem számol fel.

A szállítási díjszabással kapcsolatban kérjük, látogasson el SZÁLLÍTÁS menüpontunkba.

Online áruházunkban kategóriák szerint böngészhet a keresett termékek között, valamint a kiválasztott termék esetén további szűrési lehetőségek is adottak. A termékek mellett részletes, szakmai leírást talál a főbb paraméterek mellett. Ha további információra, szakmai tanácsra lenne szüksége, keressen minket bizalommal az info@dyscalculine.com email címen. Amennyiben elbizonytalanodik, hogy melyik terméket választaná, szakemberünk nyitott a tanácsadásra, amely egyeztetésre a fent megjelölt email címen van lehetőség. Szakemberünk azonban az elmondottak, leírtak alapján tud javaslatot tenni, az esetleges kapott, téves tájékoztatás következtében felmerült problémákért felelősséget nem vállal.

A 2020 július 1-től életbe lépő online számla adatszolgáltatás miatt FONTOS, hogy a kiállított számlákra minden esetben felkerüljön a partner adószáma, amennyiben a partner nem magánszemély minőségében kér számlát. Azaz ha a vevő egyéni vállalkozó, akkor is szükség van az adószámára, amennyiben a számlát vállalkozói minőségében kéri. ezért szükséges azt a számunkra megadnia!

IV. A rendelés menete

A VÁSÁRLÁS MENETE menüpontunkban részletes tájékoztatást kap.

V. Regisztráció

Vásárlás, szakmai tréningekre való jelentkezés, valamint ingyenes online diszkalkulia tesztünk kitöltése esetén felületünkre regisztráció szükséges. Ezen alkalommal szükségünk lehet a következő adatokra: név, számlázási cím, szállítási cím, email cím, telefonszám, valamint belépéshez szükséges felhasználónévre és jelszóra. A regisztrációt követően emailes visszaigazolást kap a regisztráció sikerességéről. Regisztrált felhasználónk, az általa megadott felhasználónevet és jelszót köteles bizalmasan kezelni, azt egy másik fél számára nem teheti elérhetővé, felhasználhatóvá. Amennyiben ezen adatok egy jogosulatlan harmadik fél birtokába kerülnek, a felhasználásból eredő problémákért az Adatkezelő felelősséget nem tud vállalni.

Az email cím megadásával a Felhasználó engedélyt ad az Adatkezelő/Üzemeltetőnek, hogy számára technikai üzenetet küldjön.

A Felhasználó kérésére az Adatkezelő/Üzemeltető a megadott adatokat törölheti rendszeréből, azonban a törlési kérelmet a Felhasználónak emailben meg kell erősítenie, ezzel is bizonyítva azt, hogy nem tévedésből, vagy egy harmadik fél által szándékosan kerül sor az adattörlésre. Fontos azonban, hogy minden email címmel csak egyszer lehet regisztrálni.

A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.

VI. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozására a termék árának beérkezését követően van lehetőségünk. Vásárlás esetén nincs lehetőség készpénzes, vagy bankkártyás utánvétre, vagy helyszínen történő kártyás fizetésre.

A termékek árának beékezését követően az Üzemeltetőnek 5 munkanap áll lehetőségére a rendelés feldolgozására, amennyiben minden termék azonnal elérhető, raktáron vagy készleten van. Amennyiben a rendelésben található jelenleg nem elérhető termék, úgy a termékek nyomdai előállításából eredően 2-4 hét is lehet a további beszerzési idő. Amennyiben, a beszállítók technikai, vagy rajtuk kívül álló okok miatt nem tudják határidőre teljesíteni a gyártást, és ezáltal megrendelés feldolgozásában további csúszás merül fel, úgy ezért cégünk nem vállal felelősséget.

VII. Szállítással kapcsolatos tudnivalók

A szállítással kapcsolatos tudnivalókért kértjük keresse fel a SZÁLLÍTÁS menüpontunkat!

VIII. Fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókért kértjük keresse fel a FIZETÉS menüpontunkat!

IX. Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. 

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a fogyasztó indoklás nélkül elállhat ettől a szerződéstől, és visszaküldheti a megrendelt, használatlan, sérülésmentes terméket. 

Amennyiben a Fogyasztó/Vásárló él az elállás jogával, úgy ezt az Üzemeltető felé írásban jeleznie kell azt az info@dyscalculine.com email címen. A megrendelt terméket jól zárt, védett csomagolásba, sérülésmentesen köteles visszaszolgáltatni, saját költségén, az Üzemeltető felé, az elállás közlésétől számított 14 napon belül. Ebben az esetben az Üzemeltető a nyilatkozattételt követően, a termék visszaküldéséről szóló hiteles igazolás beérkezését követően, 14 napon belül köteles visszatéríteni a Vásárlónak/Fogyasztónak, a rendelt termékek árát, valamint a postaköltséget is. Ez alól kivétel, ha a Fogyasztó/Vásárló olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő.

Amennyiben a visszaküldött termékek nem rendeltetésszerű használatból eredendően sérültek, úgy az okozott anyagi kár megfizetését az Üzemeltető a Vásárlón/Fogyasztón követelheti, így kérjük, figyeljen oda a termékek rendeltetésszerű használatára! A beérkezett csomag felbontása videó kamerán keresztül rögzítésre kerül, amelyre a későbbiekben, az esetlegesen felmerülő félreértések elkerülése végett van szükség.

X. Jótállás

Hibás termék esetén, kérjük, jelezze a problémát az info@dyscalculine.com email címen, amennyiben lehetséges, fényképes dokumentációval is igazolva azt. Amennyiben a hiba nem az átadást követően és nem a szállításból eredően keletkezett, úgy az Üzemeltető a problémát megvizsgálja és a meghibásodott terméket cseréli, pótolja.

XI. Panaszok intézése

Panasztétel esetén kérem, látogasson el a PANASZOK menüpontba.

A beérkezett panaszokat minden esetben megvizsgáljuk, és igyekszünk mielőbb orvosolni a problémát!

XII. Adatkezelés

A webáruház és a weboldal használata során, az Üzemeltető rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik személy részére nem adja ki. Kivételes esetben alvállalkozója számára adja csak meg a szükséges adatokat, mint pl. a futárszolgálat részére.

A hiteles adatokat hatóság részére az Üzemeltető csak hiteles indoklás ellenében adja ki.

A weboldalon nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez előfordulhat, hogy cookie-k engedélyezése szükséges, amelyet böngészője beállításaiban törölhet.

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunk részletes tájékoztatást nyújt!

XIII. KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS FONTOS TUDNIVALÓK:

 1. Akkreditált képzésünkre való jelentkezés feltételeiről, a részletfizetés lehetőségéről és feltételeiről, valamint a jelentkezés visszamondásáról itt olvashatnak bővebben!
 2. Kreatív Pedagógus foglalkozásunkra való jelentkezés feltételeiről, a részletfizetés lehetőségéről és feltételeiről, valamint a jelentkezés visszamondásáról itt olvashatnak bővebben!
 3. Online képzéseinkre való jelentkezés feltételeiről, a képzés teljesítéséről, az anyagok felhasználásáról és a jelentkezés visszamondásáról itt olvashat bővebben!

XIV. DYSCALCULINE TERMÉKEK TOVÁBBÉRTÉKESÍTÉSE:

A termékek értékesítésére elsődlegesen az Aster Film Bt. jogosult. A Dyscalculine Számolólapok, Kreatív Számolókészletek, valamint FDL Szűrő- és Vizsgálólapok értékesítése, annak reklámozása, más webshopban, vagy boltokban való értékesítése engedélyköteles. Az együttműködésre nyitottak vagyunk, ezért kérem mindenképp keressen minket az info@dyscalculine.com email címen.