– DYSCALCULINE KREATÍV PEDAGÓGUS –

JELENTKEZÉSSEL ÉS KÉPZÉSSEL KAPCSOLATOS ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

 Kérjük, alaposan olvassa át a teljes tájékoztatót!

1. Jelentkezéssel, utalással, számlázással kapcsolatos tudnivalók:

  • A képzésen maximum 35-40 főt tudunk fogadni
  • A jelentkezéseket – a helyek korlátozott száma miatt – kizárólag fizetési sorrendben tudjuk elfogadni
  • Jelentkezni a képzéssel kapcsolatos jelentkezési lap kitöltésével lehet, amely minden képzés kiírásának alján található
  • A képzés díjának befizetésekor a jelentkező pontos nevét kérjük feltüntetni a közleményben, minden esetben! Az esetleges beazonosítási problémák miatt nem vállalunk felelősséget!
  • A számlát CSAK arra a számlázási címre tudjuk kiállítani, ahonnan érkezett az utalás, így kérjük, ennek megfelelő számlázási címről, névvel ellátva utaljanak. Utólagos számlamódosításra nincs lehetőség. Ha ezzel kapcsolatban kérdések merülnének fel szervezőnk szívesen áll rendelkezésükre (lsd. lent)
  • Jelentkezésének elküldését követően, kérjük, az utalással várja meg szervezőnk visszajelzését! Amennyiben már nincs szabad helyünk a képzésre, sajnos utalás ellenében sem tudjuk elfogadni jelentkezését!

2. Képzésen való részvétel feltétele:

2.1. A képzésen az a Jelentkező vehet részt, aki a képzés kezdete előtti 10. munkanapig, teljesítette a képzés teljes díjának befizetését. Ennek hiányában, a Képzés Szervezőjének nem áll módjában a jelentkezést véglegesíteni, az esetleges önrész kifizetésének 100%-át a Képzés Szervezőjének nem áll jogában visszatéríteni a Jelentkezőnek.

2.2. A jelentkezés véglegesítéséhez szükséges:

  • a jelentkezéshez szükséges adatok megadása
  • a képzés díjának teljes befizetése

3. Képzés visszamondása:

Amennyiben a képzés kezdete előtti 10-19. munkanapon belül történik a visszamondás, a képzés teljes díjának 80%-át köteles a Képző Intézmény visszatéríteni a Jelentkező számára.

Amennyiben a képzés kezdetét megelőző 10 munkanapon belül történik a jelentkezés visszamondása, úgy a Képzés Szervezőjének nem áll módjában visszatéríteni a képzés befizetett teljes költségét.

A képzés teljes befizetett díjának 100%-át abban az esetben tudja a Képző Intézmény visszautalni a Jelentkező számára, amennyiben a jelentkezés visszamondására legkésőbb a képzés kezdetét megelőző 20. munkanapot megelőzően sor kerül. Amennyiben a képzés díja teljes vagy részben Intézmény, vagy cég által, számla ellenében került rendezésre, úgy a számla visszajuttatását követő 5 munkanapon belül a Képző Intézmény visszautalja a képzés díjának utalója részére a befizetett összeg 100%-át.

Intézményi/Céges, számla alapján történő utalás esetén, a számlát kérjük a Képzés Szervezője részére haladéktalanul visszajuttatni (Levelezési cím: Budapest 1162 Szilaj utca 35., Nyeste Péter részére).

Képzés visszamondása a Szervező részéről:

Amennyiben, a képzés nem éri el a megfelelő létszámot, úgy a foglalkozást nem tartjuk meg! Erről a képzés kezdete előtt 10 munkanappal értesítjük a jelentkezőket, és a kifizetett képzés díját visszautaljuk, vagy átcsoportosítjuk a következő képzés idejére. Megértésüket köszönjük!

4. Részletfizetési lehetőségek:

A Képzés Szervezője részletfizetésre lehetőséget biztosít:

  1. részlet: 10.000 Ft (képzést megelőző 10 munkanapig)
  2.  részlet: 14.000 Ft (képzés előtti munkanap)

Fontos, hogy a képzés kezdetéig mindkét része beérkezzen a megadott bankszámlaszámra a képzés díjának. A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel részletfizetési szándékát, megjelölve a részletet (pl. I. részlet, II. részlet).

Kérdés esetén keressen bizalommal:
Szervező, koordinátor: Nyeste Dorottya
email: info@dyscalculine.com, telefonszám: 30/774-1724