A 2018-as évet nagy változásokkal kezdtük és persze további feladatok várnak majd még ránk. Megújult arculatunk, valamint új logót kapott a Dyscalculine.com. Munkánk új jelképe az abakusz lett, amely a már, korábban is megszokott színvilágban született meg. 2018. februárjának végén, hosszú hónapok munkájának köszönhetően, elindult megújult weboldalunk. A felület megalkotásakor fő célunk volt, hogy különböző tartalmaink egyértelműek, egyszerűek és átláthatóak legyenek. Célunk volt, hogy mindenki megtalálja itt azt, amiért felületünkre látogat; a szakmai tartalmakért, az online diszkalkulia tesztért, a képzéseinkért, vagy Számolólapjaink, eszközkészleteinkért.

Folyamatosan, tartalmilag és esztétikailag is megújuló Dyscalculine Számolólapjaink is átalakultak az új arculatnak megfelelően. Valamint a megújítás alatt álló FDL Szűrő- és vizsgálócsomagjaink és Kreatív Számolókészleteink is ezen új arculat jegyében születnek majd meg az év során. Ezen újítások folyamatosan zajlanak majd az idei évben. Idén is újabb Számolólapok megújítását tervezzük, valamint eszközkészleteink is átalakulnak, bővülnek. Terveink között szerepel, hogy a jelenleg még nem elérhető 200-as számkör B szintű számolólapját is idén megalkotjuk és ki is adjuk.

Az idei évben is meghirdettünk háromnapos akkreditált képzésünket, három alkalommal is, valamint újdonságként megálmodtuk és megszerveztük a Kreatív Pedagógus egynapos foglalkozást, amely során sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk munkánk egyik legszínesebb, legkreatívabb részére.

Honlapunkon továbbra is elérhetőek szakmai anyagaink, hasznos cikkeink, amely iránymutatás lehet a szülőknek és a pedagógusoknak egyaránt. Fejlesztőeszköz ötleteink megújult formában továbbra is ingyenesen letölthetőek felületünkről, amelyeket az év folyamán folyamatosan bővítünk is. Online diszkalkulia tesztünk kitöltésére pedig továbbra is várjuk a lelkes jelentkezőket.

Bízunk benne, hogy ezen fejlesztésekkel a hozzánk fordulók egyszerűbbnek és könnyebbnek érzik majd felületünk használatát, valamint megújult eszközkészleteinket is még szívesebben forgatják majd kezükben és boldogan nyújthatunk majd hasznos segítséget minden hozzánk forduló szülőnek és pedagógusnak!

Mindenkinek eredményes munkát kívánunk!