Örömmel jelezzük érdeklődőink felé, hogy 2020. augusztusától online elvégezhető, 10 órás, 10 kreditpontot érő képzést indítottunk a diszkalkulia témakörében, amelynek címe a “Diszkalkuliások szöveges feladatértésének fejlesztése“. A képzést elsősorban azoknak javasoljuk, akik már elvégezték 30 órás, akkreditált továbbképzésünket vagy olyan gyógypedagógusok, akik a diszkalkulia terápiában jártasak, illetve integrációban tanító pedagógusok.

Az online képzés célja, hogy az ország bármely pontján élő pedagógusok, fejlesztők, tanítók, részt tudjanak venni képzéseinken, amelyek esetében nem kell elutazniuk a képzés helyszínére, a képzés így tehát otthon elvégezhető. Amire szükség van a képzés elvégzése során, az egy asztali számítógép vagy laptop, internet és hang a gépen.

A résztvevőnek 30 nap áll majd a rendelkezésére a tananyag elsajátítására, de akár egy nap alatt is elvégezhető, hiszen az egynapos foglalkozásainkhoz hasonlóan építettük fel az előadásokat.

Ezt a képzést 2020. augusztus végétől, több turnusban indítjuk majd, amelyek indulásának pontos időpontjáról a jelentkező weboldalunkon tájékozódhat.

Aktuális képzéseinkről érdeklődj itt >>>

A képzéshez jó munkát kíván a Dyscalculine Csapata!