Elindult a 10 órás online képzés: „Diszkalkuliások szöveges feladatértésének fejlesztése”

Kedves Jelentkezőnk!

Szeretettel köszöntünk a Dyscalculine szervezésében meghirdetett, a „Diszkalkuliások szöveges feladatértésének fejlesztése” című online képzésen.

A képzés elvégzésére közel 1 hónap, azaz 30 nap áll rendelkezésre január 30-tól február 28-ig. A képzés sikeres elvégzéséhez az utolsó napokban (február 22.) emailben küldünk egy online teszt linket, amely kitöltésére 7 napod lesz (február 28., 24 óráig).

Az eredményes kitöltést követően a képzés sikeres teljesítéséről egy igazolást kapsz elsősorban elektronikusan, de ha nyomtatva is szükséged lenne rá (postai úton eljuttatva), jelezd felénk a képzés utolsó napjáig, ide kattintva!

Induljon tehát a képzés! 🙂 

KÉPZÉS ANYAGA:

A képzés teljes anyagát IDE KATTINTVA éred el, vagy a korábban, a hozzáférés megadásakor küldött emailben, a linken!

Ezt a tartalmat csak felületünkre bejelentkezve éred el és csak akkor, ha a korábban kiküldött tájékoztató alapján regisztráltál a felületünkre, és mi így meg tudtuk neked adni a hozzáférést!

Ezen a felületen megtalálsz minden információt a képzéssel kapcsolatban és a teljes tananyagot egyszerre. Amennyiben a képzés anyagát, a prezentációt is szeretnéd magadnak kinyomtatni, le tudod tölteni a képzés videói alól, illetve itt találsz egy olyan verziót is, amelyen magadnak jegyzetelhetsz is, ha így kényelmesebb. Ezeket ki tudod magadnak nyomtatni.

Nagyon fontos, hogy az itt elérhető anyagok csak neked szólnak, mással nem oszthatod meg, illetve azok másolására, sokszorosítására, továbbadására vagy közzétételére kizárólag a szerzőnek van joga!

Jó hír, hogy a képzés teljes ideje alatt honlapunkon -20% kedvezménnyel vásárolhatod meg termékeinket a készlet erejéig. Vásárláskor használd a megadott kuponkódot, aktiváld. Figyelj viszont arra, hogy ez a kuponkód ebben az egy hónapban lesz csak érvényes, amíg a tananyagot is eléred! A kódot többször is fel tudod használni!

Kedvezményre jogosító kuponkódod: ONLJAN2021

A képzés ideje alatt egymással és velünk is tudsz kommunikálni, ezekre az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésedre:

  • Elérsz minket emailben az info@dyscalculine.com email címen (ide írhatsz technikai, illetve szakmai kérdésekkel kapcsolatban is). Az ide érkező kérdésekre igyekszünk mielőbb válaszolni, de türelmedet kérjük!
  • A képzésre létrehoztunk egy Facebook csoportot, itt a képzésen résztvevő tagokkal is egyeztethettek ebben az egy hónapban. Ha bármi olyan kérdés merülne fel benned, amit úgy érzel, hogy a többieket is érintheti, nyugodtan tedd fel itt. Itt tudtok egymással konzultálni is, ötletelni. Arra kérünk, hogy az előadások végén található vizsgakérdéseket itt ne vitassátok meg egymással. Ha bármilyen technikai vagy szakmai kérdésed lenne, írj a csoportba bátran!

Kérjük, küldd el jelentkezésed a csoportba, és mi kb 1 napon belül visszaigazoljuk azt! Fontos, itt a jelentkezést neked kell elküldened és mi hagyjuk jóvá! Azzal a névvel tudunk csak befogadni, amelyen jelentkeztél.

A képzést tehát akár 1 nap alatt is elvégezheted, de a te döntésed, milyen tempóban szeretnéd elvégezni azt ezen az egy hónapon belül! Az előadásokat mindenképp sorrendben végezd el, így hallgasd meg!

Jó munkát kíván,

A Dyscalculine Csapata! 🙂