Kreatív Pedagógus foglalkozás májusban!

Kedves Kollégánk!

Érdekelne, hogy milyen egyszerű és könnyen beszerezhető eszközökből, mennyire hasznos, ötletes és jópofa fejlesztőeszközöket készíthetnél? Szeretnél kicsit inspirálódni, hogy a körülöttünk lévő egyszerű vagy akár kidobásra szánt tárgyakat milyen praktikusan használhatnád fel eszközkészítésre és eszköztárad bővítésére?

Képzésünket azért is indítottuk el 2018-ban, hogy ötleteket adjunk és inspiráljuk fejlesztőpedagógus, pedagógus, és tanár kollégáinknak, de akár a szülőket is. Az egynapos foglalkozáson bemutatjuk, hogy akár minimális idő, pénz és energia ráfordítással mennyire ötletes és használható fejlesztőeszközöket készíthetünk gyerekünknek otthonra, illetve fejlesztő- és gyógypedagógusként, diákjaink számára.

A foglalkozás során a résztvevők megismerkedhetnek a Dyscalculine szakembere által – az elmúlt több mint 20 év során – készített hasznos és különböző eszközökkel. Valamint, hogy a számolási területekkel összefüggő rutin, készség, képesség fejlesztésére miként használhatjuk ezeket az eszközöket, és, hogy egy-egy fejlesztőjáték miként variálható.

A képzés ideje: május 18., szombat

A foglalkozással kapcsolatban további, részletes információkat itt olvashatsz! >>>

Érdeklene, hogy a tavalyi foglalkozásról milyen vélemények születtek? Olvass bele! >>>

De ha kíváncsi vagy a tavalyi képzésre, itt még képeket is találsz! >>>

Ne maradj le idén tréningünkről! 🙂

Üdvözlettel:

A Dyscalculine Csapata

www.dyscalculine.com