Őszi képzések a diszkalkulia témakörében

Az idei év utolsó online képzéseit szervezzük meg a diszkalkulia témakörében. Ne maradj le az online képzésekről, amelyek keretein belül otthonról, saját tempóban haladhatsz majd a tananyaggal. Ne maradj ki a kedvezményekből sem!

Október 7-én indul, 11 napos, 30 kreditpontos, akkreditált továbbképzésünk, a „Dyscalculine program. A diszkalkulia korszerű terápiája”, amely képzés során sor kerül, a terminológia bemutatása mellett, a tüneti beazonosításra, valamint a fejlesztő diagnosztizálás eredményeként megvalósuló specifikus diszkalkulia terápia ismertetésére is. A képzés elméleti és gyakorlatcentrikus részekből áll, amely lehetőséget ad a résztvevők számára a tanultak saját élményű kipróbálására is. Számtalan fejlesztőeszköz ötlettel is gyarapodhatsz a képzés során, illetve a tananyagot kinyomtatva, postai úton is megküldjük a résztvevőknek!

Várjuk szeretettel a gyógypedagógus, a fejlesztő pedagógus, a tanító, a tanár, a kollégiumi nevelő, az óvodapedagógus kollégákat. Az intenzív képzésen előadónk, Szabó Ottilia bemutatja a diszkalkulia oki és tüneti képét, szó lesz a tipikusan fejlődő 6-11 évesek matematikai gondolkodásáról, ill. bemutatja a Dyscalculine Fejlesztői Csoport által megalkotott FDL Szűrőeljárást, a pedagógiai hangsúlyú vizsgálati eszközt, szó lesz gyakorlati alapon is a hibaanalízisről, valamint a differenciálásról és az iskolás korosztály matematikai fogalomértésének fejlesztéséről is.

Tudj meg többet a jelentkezés- és a képzés részleteiről IDE KATTINTVA!

Október 9-én, szombaton pedig indul 10 órás online továbbképzésünk, amelynek témaköre a diszkalkuliások szöveges feladatértésének fejlesztése. A képzés elvégzésére 30 nap áll majd rendelkezésre. A továbbképzésen szó lesz az eltérő nyelvfejlődésről a diszkalkuliások esetében a diagnosztikai szempontok megismeréséről, a szám- és számolási feldolgozásról és a nem matematikaspecifikus kognitív funkciókról, valamint a verbális és írott nyelv fejlődéséről, a matematika fogalmi szótárról témakörökhöz kapcsolva, a módszertani javaslatokról, a problémamegoldó gondolkodás fejlesztéséről, és a támogatás a tanórai folyamatokról is.

Tudj meg többet a jelentkezés és a képzés részleteiről IDE KATTINTVA!

További idei képzésindulásokkal kapcsolatban látogass el weboldalunkra!

Várjuk szeretettel jelentkezésed!