Pedagógus továbbképzés a számolási zavarok témakörében – áprilisban!

Kedves Kollégák!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket háromnapos akkreditált továbbképzésünkre, amelyet a számolási zavarok, azaz a diszkalkulia témakörében szervezünk. Az áprilisi képzésre várjuk az érdeklődő pedagógus, fejlesztőpedagógus és tanár kollégákat.

A képzés időpontja és helyszíne: 2019. április 12-13-14., Budapest (V. kerület, Váci utca)

A képzés célja, a terminológia bemutatása mellett, a tüneti beazonosítás, valamint a fejlesztő diagnosztizálás eredményeként megvalósuló specifikus diszkalkulia terápia ismertetése. A képzés elméleti és gyakorlatcentrikus részekből áll, amely lehetőséget ad a résztvevők számára a tanultak saját élményű kipróbálására is. A képzésen minden szükséges segédanyagot biztosítunk, valamint az előadások anyagát is kézhez kapják a résztvevők.

A helyszínen megismerhetik a Dyscalculine eszközöket is, bemutatjuk azok használatát, és a résztvevőknek kedvezményt is biztosítunk a helyszínen történő vásárlás esetén.

Amennyiben szívesen tudna meg többet képzésünkről, kérjük látogassa meg weboldalunkat >>>

Fontos jeleznünk, hogy a kedvezményes jelentkezési és fizetési határidő: MÁRCIUS 12!

Jelentkezés esetén, kérjük minden esetben töltsék ki JELENTKEZÉSI LAPUNKAT!

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérem, forduljon hozzánk bizalommal, az info@dyscalculine.com email címen!

Szeretnénk jelezni, hogy idén, májusban, második alkalommal kerül megrendezésre egynapos Kreatív Pedagógus képzésünk, amelyre várjuk szeretettel az érdeklődő kollégákat!

Munkájukhoz további sok sikert kíván:

A Dyscalculine Csapata

www.dyscalculine.com