A Dyscalculine Fejlesztői Csoport által meghirdetett online képzések a Dyscalculine szakembere által összeállított szakmai anyagokat (előadásokat, videós- és hanganyagokat) tartalmazzák, valamint a Dyscalculine termékeken keresztül kerül bemutatásra a szakember által összeállított módszertan. Ezen anyagokat kizárólag a képzésen résztvevő kollégák számára tesszük elérhetővé. Ezen tananyagok továbbadása, sokszorosítása, fénymásolása szigorúan tilos! A Dyscalculine termékek, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által is nyilvántartásba vett (002724) termékeket tartalmazzák, és Szabó Ottilia szellemi tulajdonát képezik! Ezen eszközök, tananyagok továbbadása, sokszorosítása vagy értékesítése kizárólag az ő és az Aster Film Bt. jogkörébe tartozik.

Amennyiben ezek az anyagok kikerülnek, a képzésen résztvevők továbbadják őket, az interneten és a közösségi médiában közzéteszik őket, úgy az Aster Film Bt. megteszi a szükséges jogi intézkedéseket a közzétevők ellen és a szakmai anyagok mielőbbi eltávolítása érdekében. Valamint a Közzétevő a Dyscalculine által szervezett képzéseken továbbá nem vehet részt, Dyscalculine termék vásárlására nem jogosult.

Kérjük tehát a képzésen résztvevő kollégákat, hogy a képzésen kapott anyagokat kizárólag saját munkájukhoz és tudásuk gyarapításához használják. Tovább azt ne adják, ne fénymásolják! A weboldalon közzétett videók másolása, letöltése, rögzítése vagy közzététele szigorúan tilos!

A képzés elvégzésére egy hónap áll rendelkezésre, ez idő alatt a képzés teljes hang- és videóanyagát a résztvevő el tudja sajátítani, valamint saját használatra az előadás anyagát (prezentációt), a kiegészítő segédanyagokat le tudja tölteni.

Továbbá a képzés keretén belül (vagy azon kívül) vásárolt Dyscalculine termékek bármilyen jellegű másolása, továbbadása, fénymásolása, sokszorosítása is szigorúan tilos!

A képzésre való jelentkezéssel a Résztvevő nyilatkozza, hogy a fent leírtakat tudomásul veszi és tiszteletben tartja azokat, és az esetleges jogi következményekkel tisztában van!