A fizetendő végösszeget a megrendelést követő automatikus visszaigazoló üzenetünkben találja, a rendelés alapján kalkulált összeg és szállítási költség szerint.

 1. A megrendelt termék fizetésének módja:
 • Banki előre utalással történő vásárlás esetén automatikus visszaigazoló üzenetünkben megtalálja a teljesítéshez szükséges bankszámlaszámunkat és a rendelés számát. Az átutaláskor a közlemény rovatban MINDEN ESETBEN fel kell tüntetnie a VÁSÁRLÓ NEVÉT és a rendelés számát. Az esetleges beazonosítási problémák esetén cégünk nem vállal felelősséget. Amennyiben a termék ára és a szállítás költsége is beérkezett bankszámlaszámunkra, ezt követően tudjuk kezdeményezni a rendelés feldolgozását, annak feladását. Amennyiben futárszolgálattal kerül majd kézbesítésre a megrendelt termék, úgy minden hét péntekén kerül majd sor a rendelés feladására. Ettől a naptól az Üzemeltető eltérhet.
 • Személyes átvétel esetén a rendelt termékek árát a Vásárló a helyszínen készpénzben, magyar Forintban fizeti meg. A helyszínen csak pontosan előkészített összeget tudunk elfogadni.
 • Utánvétre nincs lehetőség!
 1. Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díjról a rendelést követő visszaigazoló elektronikus üzenetünkben megtalál minden információt.

 • Futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén: 0-8 db (2 kg-ig) Dyscalculine Számolólap esetén bruttó 1.200 Ft a szállítási költség.
 • Futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén: 8-16 db (4 kg-ig) Dyscalculine Számolólap esetén bruttó 1.600 Ft a szállítási költség.
 • Futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén: 16-24 db (6 kg-ig) Dyscalculine Számolólap esetén bruttó 1.800 Ft a szállítási költség.
 • A Magyar Postával történő szállítás esetén 1 db Dyscalculine Számolólap szállítási költsége 400 Ft, minden további Dyscalculine Számolólap szállítási költsége +200 Ft/Számolólap.
 • A Magyar Postával történő szállítás esetén 1 db FDL Szűrő- és vizsgálócsomag szállítási költsége 700 Ft. Minden további vizsgálócsomag szállítási költsége +700 Ft/vizsgálócsomag.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor vizsgálja meg a kézbesítő előtt, amennyiben a terméken, vagy csomagon sérülést észlel, a helyszínen jegyzőkönyvbe vetesse fel a problémát, a terméket ne vegye át. Az utólagos, átvételt követő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 1. Szállítási határidő

Amennyiben a megrendelt termék mindegyike elérhető, raktáron megtalálható, úgy a termékek árának beérkezését követő 5 munkanapon belül sor kerül a csomag összeállítására és ezt követően 5-10 munkanapon belül a szállításra is.

Amennyiben a Magyar Posta, vagy a futárszolgálat az csomag átadását követően nem kézbesíti megfelelő időben a csomagot technikai vagy egyéb okokra hivatkozva, úgy cégünk ezért nem tud felelősséget vállalni.

 1. Házhoz szállítási információk

Szállítási megrendelőnket a Fürgefutár.hu felületén keresztül rögzítjük és adjuk le. Ezen szolgáltató által kezelt futárszolgálatok végzik a házhozszállítást. A csomag átvételéről és a várható szállítás napjáról, idejéről a futárszolgálat emailt és/vagy SMS-t küld a Vásárlónak. Amennyiben a megadott szállítási cím vagy időpont nem megfelelő a Vásárló részére, ezt a futárszolgálat által küldött emailben, vagy a megadott telefonszámon módosíthatja díjmentesen.

Csak abban az esetben rendelje meg a terméket, ha az átvétel időpontjában a megadott címen tud tartózkodni. A futárszolgálat 08.00 és 17.00 óra között szállítja ki a csomagokat. A csomag átadását a futárszolgálat, a sikertelen próbálkozást követően még egyszer megkísérli. Amennyiben nem sikerült, többszöri próbálkozás után sem átadni a Vásárló részére a csomagot, úgy a rendelése visszaérkezik a feladóhoz, azaz az Üzemeltetőhöz. A szállítás újrapróbálásakor felmerülő költséget a Vásárló köteles megfizetni, amennyiben az átvétel nem a futárszolgálat hibájából hiúsult meg. Ebben az esetben kérem, mindenképp dokumentálja az egyeztetéseket, időpont vagy helyszín módosításokat.

 1. Postai szállítással kapcsolatos információk

Amennyiben postai kézbesítéskor nem tartózkodik a megadott szállítási/postázási címen, úgy a Magyar Posta értesítőt hagy a Vásárló részére a postaládában (a rendelt termékek mérete következtében is). Csomagját az értesítőn megadott napon belül át tudja venni, az értesítőn feltüntetett posta címén.

Az átvételkor észlelt sérülést, rongálódást, megsemmisülést haladéktalanul jelezze a Magyar Posta felé, és az Üzemeltető felé is, amennyiben az lehetséges, fényképes dokumentációval is alátámasztva azt.

Felmerülő további kérdések esetén keressen minket az info@dyscalculine.com email címen!