3 990 Ft

A szint: A számolólapok változatos módon, játékos formában segítik az 5-ig számlálás kialakulását egyszerű soralkotásokkal, oda-visszaszámlálásokkal,  mennyiség és szám egyeztetésekkel.

B szint: A számolólapok feladatai megértetik, hogy a mennyiségek sokféleképpen összehasonlíthatók.  5-ig számolva gyakoroltatják az összeadás, kivonás műveleteket.

C szint: Komplex a gondolkodást fejlesztő feladatok ötös számkörben. A több, kevesebb fogalmának, a növekedés,  a csökkenés változásainak megértése kis számkörben és  szabályalapú feladatokban.

VÁLASSZ SZINTET!

Törlés

Cikkszám N/A Kategória , , , Címkék , ,


Megosztás

A gyermek matematikai képességeiket úgy alapozzák meg, hogy játékaik és tevékenységeik során megfigyelik, összekapcsolják a dolgokat egymással és eközben összefüggéseket fedeznek fel.  A számosság és a számolás a mennyiségi összefüggések felismerésével fejlődik. Ebben a csomagban ötig számlálva a gyermek a tárgyi világ mennyiségeit megtapasztalja, és megtanulja közös, absztrakt jelöléseit (1; 2; 3; 4; 5). Megismeri, hogy a mennyiségek számokban fejeződnek ki, szóban és írásban is.

További információk
Tömeg 250 g
Méretek N/A
Nehézségi szint

A, B, C

Privacy Preference Center