Frissítés: A 2020.09.09.19:08-kor, az MTI-n közzétett közlemény szerint az emberi erőforrások miniszter megtiltotta az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatban a szakmai tárgyú rendezvények személyes jelenléttel történő megtartását. Az ebbe a körbe tartozó rendezvényeket kizárólag online módon lehet megtartani! – A képzés megtartási formájának átalakításán a teljes csapat dolgozik!

Tájékoztató a képzésen résztvevő Kollégák részére!

Meghirdetett, személyes jelenlétet kívánó képzéseink mindaddig megrendezésre kerülnek, amíg az Oktatásirányítás által kiadott hivatalos állásfoglalás, vagy hivatalos intézkedés, kormányrendelet szerint a képzések megtartása nem biztonságos, vagy nem megengedett, valamint a helyet biztosító képző intézmény erről másképp nem dönt. Addig is a Szervező mindent megtesz a Résztvevők- és saját egészségének megőrzése érdekében a képzés ideje alatt is!

Amire a Szervező figyel és amit biztosít a képzés ideje alatt:

 • a Szervező a teremben is több ponton helyez ki kézfertőtlenítőt és tájékoztató táblákat
 • a Szervező készül gumikesztyűvel a Résztvevőknek is (egy pár/fő)
 • az Előadó megfelelő távolságot tart a Résztvevőktől, de előadását maszk nélkül tartja
 • az asztalok elrendezését – a korábbiakhoz képest – a Szervező szellősebben oldja meg
 • a csoportmunkák, a korábbiaktól eltérően, csökkentett résztvevőszámban történnek
 • gyakrabban tart szünetet az Előadó és gyakrabban kerül sor a szellőztetésre
 • a nagyobb szünetekben a Szervező fertőtlenítő kendővel áttörli az asztalokat és a termékeket

Kérjük, ezekre figyeljen a Résztvevő, tartsa be a képzés ideje alatt:

 • a maszk viselése kötelező a teremben és az épületben, a folyosón is (a maszkot elsősorban mindenki magának biztosítja)
  • kivéve: étkezés ideje alatt
 • szünetekben, az Előadóval való közvetlen konzultáció esetén is, mindkét fél kötelezően maszkot visel
 • a catering asztal használata csak fertőtlenített kézzel, vagy fertőtlenített gumikesztyűben történik
 • a kiosztott eszközök bemutatásakor fertőtlenített gumikesztyű használata kötelező
 • a Dyscalculine termékek kézhezvétele fertőtlenített gumikesztyűben történik
 • a termékeket fertőtlenítjük, a megvásárolni kívánt termékeket a készlet erejéig a Szervezőtől kérheti és veheti át a Résztvevő (amennyiben már csak a kihelyezett példány elérhető, fertőtlenítő kendővel áttörölve, megvásárolható a termék)
 • a folyosón is szellőztessünk, egymástól tartsunk megfelelő távolságot
 • tartsuk be a képző intézmény által is közzétett utasításokat a megelőzés érdekében

Amennyiben országosan olyan helyzet áll elő, hogy a képzést személyes részvétellel nem lehet megtartani, úgy a Szervező igyekszik megoldani a képzést úgy, hogy a tervezett időpontban személyes jelenlétet az ne igényeljen. Ezen döntést és a részleteket, a hivatalos intézkedések bejelentését követően, a Szervező kihirdeti emailben. A Résztvevőnek keletkezett plusz költségéért a Szervező ebben a helyzetben felelősséget nem tud vállalni.

Amennyiben a Résztvevő egészségi állapota a képzésen való részvételt nem teszi lehetővé (és erről orvosi igazolása is van), illetve pozitív COVID teszttel vagy hivatalos házi karanténba helyezésről szóló papírral rendelkezik, amelyet a Szervezők felé is bemutat, nem vehet részt a képzésen. Ezen esetre vonatkozó eljárásmódról itt olvashat (3.2.2 pontban) bővebben.

Amennyiben a Résztvevő egészségi állapotában változás nem áll fenn, pozitív COVID teszttel, illetve hivatalos házi karanténba helyezésről szóló papírral nem rendelkezik, de jelentkezését visszavonná, úgy a képzés általános visszamondására vonatkozó feltételek vonatkoznak rá, amelyekről bővebben itt olvashat (3.1-3.2. pontban).*

Amennyiben a Szervező bármely tagjának egészségi állapota nem teszi lehetővé a képzés megtartását, illetve pozitív COVID teszttel vagy hivatalos házi karanténba helyezésről szóló papírral rendelkezik, úgy egészségi állapotának függvényében, saját döntés alapján a képzést megtarthatja online a tervezett időpontban, vagy elnapolhatja azt. A Résztvevőnek keletkezett plusz költségéért a Szervező ebben a helyzetben felelősséget nem tud vállalni.

A vírushelyzetre vonatkozó visszamondással kapcsolatos részletekről itt olvashat>>>

A vírushelyzetre vonatkozó tájékoztatóról itt olvashat>>>

Vigyázzunk egymásra!

*Októberi képzésünkre, jelen esetben, nem áll módunkban átregisztrálni a szeptemberi képzésen résztvevőket, ahogy ezt korábban emailben is jeleztük! A megértést köszönjük!