TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:

Hány feladatból áll egy Dyscalculine Számolólap?

Minimum 50 feladatból és mellékletekből. Egy feladat, egy oldal. A kivágható, applikálható mellékletek száma változó.

Miben különbözik a színes és a fekete-fehér füzet egymástól?

Tartalmában megegyezik a színes és a fekete-fehér füzet. Azonban színekkel sokat segíthetünk a fejlesztésben. Vannak, akiknek a számoláshoz a színekkel történő vizuális támogatásra is szükségük van, nekik a színes Számolólapokat ajánljuk. Vannak akik figyelmét elterelheti a feladatról a több inger, számukra levettük a színeket, így nekik fekete-fehér füzeteinket ajánljuk.

Mit tartalmaznak az FDL Szűrő- és vizsgálócsomagok?

Tartalmaznak kivágható kártyamellékleteket (változó mennyiségben), alaplapokat (változó mennyiségben), gyermek- és pedagógus kártyákat (változó mennyiségben) valamint egy gyakorló füzetet, amelyben részletes leírást talál a kártyák használatáról, a mérés menetéről, a pontozásról, valamint fénymásolható munkalapokat is tartalmaz, amelyen a vizsgált gyermek és a pedagógus is külön dolgozhat.

Mire alkalmazható a Kreatív Számolókészlet?

A gyermekek igénylik a játékos, tevékenységbe ágyazott eszközöket, olyanokat, amelyek által könnyebben alakul a matematikai tudásuk. A kreatív eszköztár speciális diszkalkulia terápiák eszközkészletéből emeli ki a kivághatóakat, applikálhatóakat. Folyamatosan bővül – azzal a céllal – hogy minél több kézbe adható, megfogható, forgatható, a megértést elősegítő speciális eszközt adjunk a pedagógusok és a szülők számára.

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén van lehetőség kedvezmény igénylésére?

Amennyiben intézmények részére, egy adott termékből minimum 3 db azonos példány megrendelésére kerül sor (azaz például 3 gyermek részére azonos Számolólapot vásárolnak), minimum 10 féle számkör esetében (azaz 10 számkörből 3-3 példányt vásárolnak, azaz minimum 30 db kiadványt), úgy -10% kedvezményt tudunk biztosítani az intézmények részére.

SZÁLLÍTÁSSAL, FIZETÉSSEL, ÁTVÉTELLEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:

Ha színes füzetet vásárolnék, mennyi ideig tart az előállítása, szállítása?

Színes füzeteink korlátozott számban elérhetőek készleten, így, amennyiben jelenleg raktárunkban nem elérhető a kívánt számkör, úgy a nyomdai előállítása várhatóan min 2-4 hét. A rendelt termék kifizetését és elkészültét követően tudjuk postázni a Számolólapot. A szállítás további részleteiről kérjük látogasson el a SZÁLLÍTÁS menüpontunkba.

Személyes átvételre van lehetőség? Hol? Milyen feltételekkel?

Igen, van, de ehhez előzetes időpont egyeztetésre van szükség emailben. A személyes átvétel igényét a rendeléskor kérjük jelezni. Személyes átvételre Budapest VII. kerületében van lehetőség 10.00 és 17.00 óra között. Itt csak készpénzzel és pontosan előkészített összeggel lehet fizetni. Amennyiben ezt az átvételi módot választaná, kérjük, az itt leírtakat mindenképp vegye figyelembe, ettől eltérni nem tudunk.

Utánvétellel van lehetőség rendelni?

Utánvétellel sajnos nem tudnak rendelni nálunk. Banki átutalással vagy előreutalással van lehetőség a megrendelt termékek kifizetésére. Ez az előfeltétele a termékek postázásának, szállításának a megadott címre.

KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:

Csak Budapesten tartanak akkreditált képzéseket?

Jelenleg csak Budapesten tartunk képzéseket. Amennyiben igény tartanak nagyobb számban(azaz közel min 30-35 fő) vidéki képzések megszervezésére, úgy együttműködés keretein belül, egyeztetést követően, lehetőség lehet arra, hogy az adott vidéki városban is megtartsuk képzésünket. Ezzel kapcsolatban kérem, keresse fel kollégánkat az info@dyscalculine.com email címen.

A képzések esetében további kedvezménnyel lehet élni?

A megadott kedvezményes határidőig történő jelentkezés esetén tudjuk megadni a megjelölt kedvezményt képzésünkre. A megadott kedvezménynél nagyobb kedvezményt ne tudunk biztosítani, több fő, azonos helyről (intézményből) történő jelentkezése esetén sem. A kedvezményes jelentkezési és fizetési határidőt követően képzésünkre teljes áron lehet már csak jelentkezni.

Mit jelent a „kedvezményes jelentkezési és fizetési határidő”?

A „kedvezményes jelentkezési és fizetési határidő” azt jelenti, hogy a feltüntetett kedvezményes határidőig van lehetőség kedvezményesen jelentkezni a képzésre, amennyiben a képzés teljes díját ezen határidőig teljesíti is. A megadott határidő után érkező utalás már csak a képzés teljes díjának befizetésével történhet. Számlázás esetében is érjük figyelembe venni ezt a megjelölt határidőt! Tehát képzésünkre nem csak jelentkezni kell a megadott kedvezményes határidőig, hanem a kedvezményes díjat teljesíteni is kell. Ez azért is fontos, mert csak jelentkezési és fizetési sorrendben tudjuk elfogadni a jelentkezéseket, ezzel is biztosítva az érdeklődőknek a helyet.

A kedvezményes jelentkezési és fizetési határidőt követően is jelentkezhetek a képzésre?

Kérem, mindig érdeklődjön kollégánknál. Jelentkezni nem a határidőtől függően lehet, hanem az elérhető szabad helyek függvényében. Amennyiben a képzésünkre befogadható maximális létszámot már a határidő előtt elérjük, úgy sajnos nem tudunk további jelentkezőket fogadni.

Mi a teendő, ha már jelentkeztem a képzésre és be is fizettem a képzés díját, de vissza akarom vonni a jelentkezésemet!

A képzések visszamondásával kapcsolatos tudnivalókat részletesen itt olvashatja.

Élhetek e részletfizetési lehetőséggel az akkreditált képzéseket illetően?

A részletfizetéssel kapcsolatos információkról részletesen itt olvashat.

TOVÁBBI FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK:

Vizsgálatot, diszkalkulia szűrést végeznek?

Kérjük, ezzel kapcsolatban kérdezze szakemberünket a 0630/688-2578-as telefonszámon, hétköznap 16 és 18 óra között, vagy érdeklődjön az info@dyscalculine.com email címen.