8 500 Ft

Az eszközök játszva segítik a 1.000-es számkörben a számfogalom és a műveleti fogalom stabilizálását.

Tartalma: 14 db A4-es színes kivágható kártyalap: kártyák, alaplapok, tolltartóba helyezhető táblák, társasjáték, takarócsíkok, összerakható dobókockák + javasolt: Jancsi-szeg

A terméket szerzői jogok védik.

Figyelem! A kártyák, eszközök 3 éves kor alatti gyerekek kezébe nem adhatók az apró részek lenyelésének veszélye miatt!

3 készleten (utánrendelhető)Megosztás

A pedagógus továbbképzéseinken igényként fogalmazódtak meg olyan segédeszközkészletek, amelyek a diszkalkulia terápiában – más-más számkörökben, más-más életkorú tanulókkal hasznosíthatók. Így összeállítottunk olyan Kreatív Számolókészletet, amelyet csak ki kell vágni, össze kell ragasztani, vagy meghajtogatni, applikálni, és a terápia vagy az otthoni gyakorlás kellékei lehetnek.

A kipróbált, és a Dyscalculine Programban használt eszközök közül a csomagokba különbözőféle számtáblák, mátrixok, alaplapok, számolókockák, számhajtogató lapok, számharmonikák, műveletpuzzle-ök, számolós memória kártyák stb. kerültek. Olyan táblák, amelyek segítik az egyes számkörökben a tájékozódás fejlődését, az összefüggések felismerését, a matematikai szabályok vizuális rögzítését. Alkalmasak a számfogalom és a műveleti fogalom stabilizálására.

Hatékonyan alkalmazhatóak a játszva tanulásra, a manipulációra, a multiszenzorális fejlesztésre egyaránt. Az eszközökkel növelhető a gyermek motivációja, gyorsítható a matematikai gondolkodása.

A Kreatív kártyakészlet színes és igényes nyomdai kivitelű. Az eszközök több tanéven át használhatóak.

További információk
Tömeg 170 g

Privacy Preference Center