7 000 Ft

Az eszközök játszva segítik a 100-as számkörben a számfogalom és a műveleti fogalom stabilizálását.

A csomag tartalma: 21 db színes kivágható lap, kivágható kártyákkal, 7 db alaplappal. Javasolt még: 30-50 db gomb/zseton, 1 db Milton-kapocs (Jancsi-szög).

A tartalomjegyzékben felhasználási javaslatok, játék-variációk is találhatók, de további és újabb feladatokra is felhasználhatók a feladatok.

A terméket szerzői jogok védik.

Figyelem! A kártyák, eszközök 3 éves kor alatti gyerekek kezébe nem adhatók az apró részek lenyelésének veszélye miatt!

Engedélyezett utánrendelésreMegosztás

A pedagógus továbbképzéseinken igényként fogalmazódtak meg olyan segédeszközkészletek, amelyek a diszkalkulia terápiában – más-más számkörökben, más-más életkorú tanulókkal hasznosíthatók. Így összeállítottunk olyan Kreatív Számolókészletet, amelyet csak ki kell vágni, össze kell ragasztani, vagy meghajtogatni, applikálni, és a terápia vagy az otthoni gyakorlás kellékei lehetnek.

A kipróbált, és a Dyscalculine Programban használt eszközök közül a csomagokba különbözőféle számtáblák, mátrixok, alaplapok, számolókockák, számhajtogató lapok, számharmonikák, műveletpuzzle-ök, számolós memória kártyák stb. kerültek. Olyan táblák, amelyek segítik az egyes számkörökben a tájékozódás fejlődését, az összefüggések felismerését, a matematikai szabályok vizuális rögzítését. Alkalmasak a számfogalom és a műveleti fogalom stabilizálására.

Hatékonyan alkalmazhatóak a játszva tanulásra, a manipulációra, a multiszenzorális fejlesztésre egyaránt. Az eszközökkel növelhető a gyermek motivációja, gyorsítható a matematikai gondolkodása.

A Kreatív kártyakészlet színes és igényes nyomdai kivitelű. Az eszközök több tanéven át használhatóak.

További információk
Tömeg 170 g

Privacy Preference Center