Kezdőlap GB

ONLINE DISZKALKULIA TESZT KITÖLTÉSE
Az on-line dyscalculia teszt ingyenes, rövid idő alatt, és gyorsan kitölthető.
Segítségével felismerhető az esetleges számolási zavar gyanúja.

FEJLESZTŐESZKÖZ ÖTLETEK
Az alkotni szerető, kreatív szülőket és pedagógusokat segíti új matematikai képességfejlesztő eszközök készítésében.

KAPCSOLAT
Kérjük forduljon bizalommal hozzánk, ha bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Üzemeltető

Aster Film Bt.
Cím: 8300 Tapolca, József Attila utca 66.
adószám: 28351137-2-19
cégjegyzék szám: 19-06-509573

Telefon

Tel: +36-30/774-1724
(Hívható hétköznap:
08.00-09.00 és 17.30-20.00 között)

Szakmai tanácsadás

SZABÓ OTTILIA
szakértő, diagnosztikus és terápiás szakember,
a Dyscalculine Program megalkotója
e-mail: szaboo@dyscalculine.com

PARTNEREINK
A Dyscalculine csapata nyitott a civil és szakmai szervezetekkel történő együttműködésre és az információcserére!


ÁSZF GB

Ön, mint Vásárló a www.dyscalculine.com weboldal használatával elismeri és elfogadja a Ptk. 6:77-6:81 § szerint összeállított általános szerződési feltételeket. Kérjük, weboldalunk ÁSZF-ét alaposan olvassa el, amennyiben oldalunk felhasználója, vásárlója és tartalmunk fogyasztója kíván lenni. Kizárólag abba az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben ÁSZF-ünk minden pontjával egyetért.

Ezen dokumentum csak elektronikus úton elérhető és a Ptk. szerint szerződésnek minősül, amely a jelen nem lévő személyek között köttetett.

Üzemeltetői/Adatkezelő adatok

 • Cégnév: Aster Film Szolgáltató Betéti Társaság
 • Székhely: Tapolca 8300 József Attila utca 66.
 • Adószám: 28351137-2-19
 • Cégjegyzék szám: Cg. 19-06-509573
 • Kibocsájtó cégbíróság: Fővárosi Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: asterfilm@gmail.com
 • Telefonos elérhetőség: +36 30/9449925
 • Számlaszám: 16200106-00254780-00000000
 • Nyilvántartásba vevő hatóság: Veszprémi Törvényszék Cégbírósága

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei: Tárhely EU Kft.

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: Adatkezelő/Üzemeltető.

Web áruházunk megvásárolható termékei, szolgáltatásaink köre

 • Dyscalculine Számolólapok, közel 40 féle számkörben
 • FDL Szűrő- és vizsgálólapok jelenleg 5 szinten
 • Kreatív Kártyacsomagok jelenleg 4 szinten
 • Akkreditált szakmai pedagógus képzések a diszkalkulia témakörében
 • Nem akkreditált szakmai képzések
 • Ingyenes online diszkalkulia teszt kitöltés
 • Ingyenes tanácsadás
 • Ingyenes fejlesztőeszközök, játékok

Rendeléssel kapcsolatos információk

Weboldalunkon elérhető termékeink kizárólag felületünkön keresztül, online rendelhetőek. A termékek szállítása a Magyar Posta, vagy futárszolgálat házhoz szállítása által történik. Személyes átvételre nem, vagy korlátozottan van lehetőség. A termékek, valamint szolgáltatásaink árai tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t, de a szállítás költségét nem. Külön csomagolási költséget cégünk nem számol fel.

A szállítási díjszabással kapcsolatban kérjük, látogasson el SZÁLLÍTÁS menüpontunkba.

Online áruházunkban kategóriák szerint böngészhet a keresett termékek között, valamint a kiválasztott termék esetén további szűrési lehetőségek is adottak. A termékek mellett részletes, szakmai leírást talál a főbb paraméterek mellett. Ha további információra, szakmai tanácsra lenne szüksége, keressen minket bizalommal az info@dyscalculine.com email címen. Amennyiben elbizonytalanodik, hogy melyik terméket választaná, szakemberünk nyitott a tanácsadásra, amely egyeztetésre a fent megjelölt email címen van lehetőség. Szakemberünk azonban az elmondottak, leírtak alapján tud javaslatot tenni, az esetleges kapott, téves tájékoztatás következtében felmerült problémákért felelősséget nem vállal.

A rendelés menete

A VÁSÁRLÁS MENETE menüpontunkban részletes tájékoztatást kap.

Regisztráció

Vásárlás, szakmai tréningekre való jelentkezés, valamint ingyenes online diszkalkulia tesztünk kitöltése esetén felületünkre regisztráció szükséges. Ezen alkalommal szükségünk lehet a következő adatokra: név, számlázási cím, szállítási cím, email cím, telefonszám, valamint belépéshez szükséges felhasználónévre és jelszóra. A regisztrációt követően emailes visszaigazolást kap a regisztráció sikerességéről. Regisztrált felhasználónk, az általa megadott felhasználónevet és jelszót köteles bizalmasan kezelni, azt egy másik fél számára nem teheti elérhetővé, felhasználhatóvá. Amennyiben ezen adatok egy jogosulatlan harmadik fél birtokába kerülnek, a felhasználásból eredő problémákért az Adatkezelő felelősséget nem tud vállalni.

Az email cím megadásával a Felhasználó engedélyt ad az Adatkezelő/Üzemeltetőnek, hogy számára technikai üzenetet küldjön.

A Felhasználó kérésére az Adatkezelő/Üzemeltető a megadott adatokat törölheti rendszeréből, azonban a törlési kérelmet a Felhasználónak emailben meg kell erősítenie, ezzel is bizonyítva azt, hogy nem tévedésből, vagy egy harmadik fél által szándékosan kerül sor az adattörlésre. Fontos azonban, hogy minden email címmel csak egyszer lehet regisztrálni.

A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozására a termék árának beérkezését követően van lehetőségünk. Vásárlás esetén nincs lehetőség készpénzes, vagy bankkártyás utánvétre, vagy helyszínen történő kártyás fizetésre.

A termékek árának beékezését követően az Üzemeltetőnek 5 munkanap áll lehetőségére a rendelés feldolgozására, amennyiben minden termék azonnal elérhető, raktáron vagy készleten van. Amennyiben a rendelésben található jelenleg nem elérhető termék, úgy a termékek nyomdai előállításából eredően 2-4 hét is lehet a további beszerzési idő. Amennyiben, a beszállítók technikai, vagy rajtuk kívül álló okok miatt nem tudják határidőre teljesíteni a gyártást, és ezáltal megrendelés feldolgozásában további csúszás merül fel, úgy ezért cégünk nem vállal felelősséget.

Szállítással kapcsolatos tudnivalók

A szállítással kapcsolatos tudnivalókért kértjük keresse fel a SZÁLLÍTÁS menüpontunkat!

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében a jelen pont rendelkezései kizárólag a fogyasztónak minősülő vásárló esetében alkalmazhatóak. 

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a fogyasztó indoklás nélkül elállhat ettől a szerződéstől, és visszaküldheti a megrendelt, használatlan, sérülésmentes terméket. 

Amennyiben a Fogyasztó/Vásárló él az elállás jogával, úgy ezt az Üzemeltető felé írásban jeleznie kell azt az info@dyscalculine.com email címen. A megrendelt terméket jól zárt, védett csomagolásba, sérülésmentesen köteles visszaszolgáltatni, saját költségén, az Üzemeltető felé, az elállás közlésétől számított 14 napon belül. Ebben az esetben az Üzemeltető a nyilatkozattételt követően, a termék visszaküldéséről szóló hiteles igazolás beérkezését követően, 14 napon belül köteles visszatéríteni a Vásárlónak/Fogyasztónak, a rendelt termékek árát, valamint a postaköltséget is. Ez alól kivétel, ha a Fogyasztó/Vásárló olyan fuvarozási módot választott, amely többletköltséggel jár, és amely a szokásos fuvarozástól eltérő.

Amennyiben a visszaküldött termékek nem rendeltetésszerű használatból eredendően sérültek, úgy az okozott anyagi kár megfizetését az Üzemeltető a Vásárlón/Fogyasztón követelheti, így kérjük, figyeljen oda a termékek rendeltetésszerű használatára! A beérkezett csomag felbontása videó kamerán keresztül rögzítésre kerül, amelyre a későbbiekben, az esetlegesen felmerülő félreértések elkerülése végett van szükség.

Jótállás

Hibás termék esetén, kérjük, jelezze a problémát az info@dyscalculine.com email címen, amennyiben lehetséges, fényképes dokumentációval is igazolva azt. Amennyiben a hiba nem az átadást követően és nem a szállításból eredően keletkezett, úgy az Üzemeltető a problémát megvizsgálja és a meghibásodott terméket cseréli, pótolja.

Panaszok intézése

Panasztétel esetén kérem, látogasson el a PANASZOK menüpontba.

A beérkezett panaszokat minden esetben megvizsgáljuk, és igyekszünk mielőbb orvosolni a problémát!

Adatkezelés

A webáruház és a weboldal használata során, az Üzemeltető rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik személy részére nem adja ki. Kivételes esetben alvállalkozója számára adja csak meg a szükséges adatokat, mint pl. a futárszolgálat részére.

A hiteles adatokat hatóság részére az Üzemeltető csak hiteles indoklás ellenében adja ki.

A weboldalon nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez előfordulhat, hogy cookie-k engedélyezése szükséges, amelyet böngészője beállításaiban törölhet.

KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS FONTOS TUDNIVALÓK:

 1. Akkreditált képzésünkre való jelentkezés feltételeiről, a részletfizetés lehetőségéről és feltételeiről, valamint a jelentkezés visszamondásáról itt olvashatnak bővebben!
 2. Kreatív Pedagógus foglalkozásunkra való jelentkezés feltételeiről, a részletfizetés lehetőségéről és feltételeiről, valamint a jelentkezés visszamondásáról itt olvashatnak bővebben!

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek


Panaszok GB

Kedves Vásárlónk!

Fontos nekünk véleménye, észrevétele! Kérjük, amennyiben problémát tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@dyscalculine.com email címünkön és írja meg nekünk panaszát. A felmerülteket haladéktalanul kivizsgáljuk és 14 munkanapon belül válaszolunk!

Elégedettsége fontos számunkra!

Üdvözlettel:

A Dyscalculine Csapata


Szállítás GB

A fizetendő végösszeget a megrendelést követő automatikus visszaigazoló üzenetünkben találja, a rendelés alapján kalkulált összeg és szállítási költség szerint.

 1. A megrendelt termék fizetésének módja:
 • Banki előre utalással történő vásárlás esetén automatikus visszaigazoló üzenetünkben megtalálja a teljesítéshez szükséges bankszámlaszámunkat és a rendelés számát. Az átutaláskor a közlemény rovatban MINDEN ESETBEN fel kell tüntetnie a VÁSÁRLÓ NEVÉT és a rendelés számát. Az esetleges beazonosítási problémák esetén cégünk nem vállal felelősséget. Amennyiben a termék ára és a szállítás költsége is beérkezett bankszámlaszámunkra, ezt követően tudjuk kezdeményezni a rendelés feldolgozását, annak feladását. Amennyiben futárszolgálattal kerül majd kézbesítésre a megrendelt termék, úgy minden hét péntekén kerül majd sor a rendelés feladására. Ettől a naptól az Üzemeltető eltérhet.
 • Személyes átvétel esetén a rendelt termékek árát a Vásárló a helyszínen készpénzben, magyar Forintban fizeti meg. A helyszínen csak pontosan előkészített összeget tudunk elfogadni.
 • Utánvétre nincs lehetőség!
 1. Házhoz szállítás díjszabása

A szállítási díjról a rendelést követő visszaigazoló elektronikus üzenetünkben megtalál minden információt.

 • Futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén: 0-8 db (2 kg-ig) Dyscalculine Számolólap esetén bruttó 1.200 Ft a szállítási költség.
 • Futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén: 8-16 db (4 kg-ig) Dyscalculine Számolólap esetén bruttó 1.600 Ft a szállítási költség.
 • Futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén: 16-24 db (6 kg-ig) Dyscalculine Számolólap esetén bruttó 1.800 Ft a szállítási költség.
 • A Magyar Postával történő szállítás esetén 1 db Dyscalculine Számolólap szállítási költsége 400 Ft, minden további Dyscalculine Számolólap szállítási költsége +200 Ft/Számolólap.
 • A Magyar Postával történő szállítás esetén 1 db FDL Szűrő- és vizsgálócsomag szállítási költsége 700 Ft. Minden további vizsgálócsomag szállítási költsége +700 Ft/vizsgálócsomag.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor vizsgálja meg a kézbesítő előtt, amennyiben a terméken, vagy csomagon sérülést észlel, a helyszínen jegyzőkönyvbe vetesse fel a problémát, a terméket ne vegye át. Az utólagos, átvételt követő reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 1. Szállítási határidő

Amennyiben a megrendelt termék mindegyike elérhető, raktáron megtalálható, úgy a termékek árának beérkezését követő 5 munkanapon belül sor kerül a csomag összeállítására és ezt követően 5-10 munkanapon belül a szállításra is.

Amennyiben a Magyar Posta, vagy a futárszolgálat az csomag átadását követően nem kézbesíti megfelelő időben a csomagot technikai vagy egyéb okokra hivatkozva, úgy cégünk ezért nem tud felelősséget vállalni.

 1. Házhoz szállítási információk

Szállítási megrendelőnket a Fürgefutár.hu felületén keresztül rögzítjük és adjuk le. Ezen szolgáltató által kezelt futárszolgálatok végzik a házhozszállítást. A csomag átvételéről és a várható szállítás napjáról, idejéről a futárszolgálat emailt és/vagy SMS-t küld a Vásárlónak. Amennyiben a megadott szállítási cím vagy időpont nem megfelelő a Vásárló részére, ezt a futárszolgálat által küldött emailben, vagy a megadott telefonszámon módosíthatja díjmentesen.

Csak abban az esetben rendelje meg a terméket, ha az átvétel időpontjában a megadott címen tud tartózkodni. A futárszolgálat 08.00 és 17.00 óra között szállítja ki a csomagokat. A csomag átadását a futárszolgálat, a sikertelen próbálkozást követően még egyszer megkísérli. Amennyiben nem sikerült, többszöri próbálkozás után sem átadni a Vásárló részére a csomagot, úgy a rendelése visszaérkezik a feladóhoz, azaz az Üzemeltetőhöz. A szállítás újrapróbálásakor felmerülő költséget a Vásárló köteles megfizetni, amennyiben az átvétel nem a futárszolgálat hibájából hiúsult meg. Ebben az esetben kérem, mindenképp dokumentálja az egyeztetéseket, időpont vagy helyszín módosításokat.

 1. Postai szállítással kapcsolatos információk

Amennyiben postai kézbesítéskor nem tartózkodik a megadott szállítási/postázási címen, úgy a Magyar Posta értesítőt hagy a Vásárló részére a postaládában (a rendelt termékek mérete következtében is). Csomagját az értesítőn megadott napon belül át tudja venni, az értesítőn feltüntetett posta címén.

Az átvételkor észlelt sérülést, rongálódást, megsemmisülést haladéktalanul jelezze a Magyar Posta felé, és az Üzemeltető felé is, amennyiben az lehetséges, fényképes dokumentációval is alátámasztva azt.

Felmerülő további kérdések esetén keressen minket az info@dyscalculine.com email címen!


GYIK GB

TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:

Hány feladatból áll egy Dyscalculine Számolólap?

Minimum 50 feladatból és mellékletekből. Egy feladat, egy oldal. A kivágható, applikálható mellékletek száma változó.

Miben különbözik a színes és a fekete-fehér füzet egymástól?

Tartalmában megegyezik a színes és a fekete-fehér füzet. Azonban színekkel sokat segíthetünk a fejlesztésben. Vannak, akiknek a számoláshoz a színekkel történő vizuális támogatásra is szükségük van, nekik a színes Számolólapokat ajánljuk. Vannak akik figyelmét elterelheti a feladatról a több inger, számukra levettük a színeket, így nekik fekete-fehér füzeteinket ajánljuk.

Mit tartalmaznak az FDL Szűrő- és vizsgálócsomagok?

Tartalmaznak kivágható kártyamellékleteket (változó mennyiségben), alaplapokat (változó mennyiségben), gyermek- és pedagógus kártyákat (változó mennyiségben) valamint egy gyakorló füzetet, amelyben részletes leírást talál a kártyák használatáról, a mérés menetéről, a pontozásról, valamint fénymásolható munkalapokat is tartalmaz, amelyen a vizsgált gyermek és a pedagógus is külön dolgozhat.

Mire alkalmazható a Kreatív Számolókészlet?

A gyermekek igénylik a játékos, tevékenységbe ágyazott eszközöket, olyanokat, amelyek által könnyebben alakul a matematikai tudásuk. A kreatív eszköztár speciális diszkalkulia terápiák eszközkészletéből emeli ki a kivághatóakat, applikálhatóakat. Folyamatosan bővül - azzal a céllal - hogy minél több kézbe adható, megfogható, forgatható, a megértést elősegítő speciális eszközt adjunk a pedagógusok és a szülők számára.

Nagyobb mennyiség vásárlása esetén van lehetőség kedvezmény igénylésére?

Amennyiben intézmények részére, egy adott termékből minimum 3 db azonos példány megrendelésére kerül sor (azaz például 3 gyermek részére azonos Számolólapot vásárolnak), minimum 10 féle számkör esetében (azaz 10 számkörből 3-3 példányt vásárolnak, azaz minimum 30 db kiadványt), úgy -10% kedvezményt tudunk biztosítani az intézmények részére.

SZÁLLÍTÁSSAL, FIZETÉSSEL, ÁTVÉTELLEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:

Ha színes füzetet vásárolnék, mennyi ideig tart az előállítása, szállítása?

Színes füzeteink korlátozott számban elérhetőek készleten, így, amennyiben jelenleg raktárunkban nem elérhető a kívánt számkör, úgy a nyomdai előállítása várhatóan min 2-4 hét. A rendelt termék kifizetését és elkészültét követően tudjuk postázni a Számolólapot. A szállítás további részleteiről kérjük látogasson el a SZÁLLÍTÁS menüpontunkba.

Személyes átvételre van lehetőség? Hol? Milyen feltételekkel?

Igen, van, de ehhez előzetes időpont egyeztetésre van szükség emailben. A személyes átvétel igényét a rendeléskor kérjük jelezni. Személyes átvételre Budapest VII. kerületében van lehetőség 10.00 és 17.00 óra között. Itt csak készpénzzel és pontosan előkészített összeggel lehet fizetni. Amennyiben ezt az átvételi módot választaná, kérjük, az itt leírtakat mindenképp vegye figyelembe, ettől eltérni nem tudunk.

Utánvétellel van lehetőség rendelni?

Utánvétellel sajnos nem tudnak rendelni nálunk. Banki átutalással vagy előreutalással van lehetőség a megrendelt termékek kifizetésére. Ez az előfeltétele a termékek postázásának, szállításának a megadott címre.

KÉPZÉSEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK:

Csak Budapesten tartanak akkreditált képzéseket?

Jelenleg csak Budapesten tartunk képzéseket. Amennyiben igény tartanak nagyobb számban(azaz közel min 30-35 fő) vidéki képzések megszervezésére, úgy együttműködés keretein belül, egyeztetést követően, lehetőség lehet arra, hogy az adott vidéki városban is megtartsuk képzésünket. Ezzel kapcsolatban kérem, keresse fel kollégánkat az info@dyscalculine.com email címen.

A képzések esetében további kedvezménnyel lehet élni?

A megadott kedvezményes határidőig történő jelentkezés esetén tudjuk megadni a megjelölt kedvezményt képzésünkre. A megadott kedvezménynél nagyobb kedvezményt ne tudunk biztosítani, több fő, azonos helyről (intézményből) történő jelentkezése esetén sem. A kedvezményes jelentkezési és fizetési határidőt követően képzésünkre teljes áron lehet már csak jelentkezni.

Mit jelent a "kedvezményes jelentkezési és fizetési határidő"?

A "kedvezményes jelentkezési és fizetési határidő" azt jelenti, hogy a feltüntetett kedvezményes határidőig van lehetőség kedvezményesen jelentkezni a képzésre, amennyiben a képzés teljes díját ezen határidőig teljesíti is. A megadott határidő után érkező utalás már csak a képzés teljes díjának befizetésével történhet. Számlázás esetében is érjük figyelembe venni ezt a megjelölt határidőt! Tehát képzésünkre nem csak jelentkezni kell a megadott kedvezményes határidőig, hanem a kedvezményes díjat teljesíteni is kell. Ez azért is fontos, mert csak jelentkezési és fizetési sorrendben tudjuk elfogadni a jelentkezéseket, ezzel is biztosítva az érdeklődőknek a helyet.

A kedvezményes jelentkezési és fizetési határidőt követően is jelentkezhetek a képzésre?

Kérem, mindig érdeklődjön kollégánknál. Jelentkezni nem a határidőtől függően lehet, hanem az elérhető szabad helyek függvényében. Amennyiben a képzésünkre befogadható maximális létszámot már a határidő előtt elérjük, úgy sajnos nem tudunk további jelentkezőket fogadni.

Mi a teendő, ha már jelentkeztem a képzésre és be is fizettem a képzés díját, de vissza akarom vonni a jelentkezésemet!

A képzések visszamondásával kapcsolatos tudnivalókat részletesen itt olvashatja.

Élhetek e részletfizetési lehetőséggel az akkreditált képzéseket illetően?

A részletfizetéssel kapcsolatos információkról részletesen itt olvashat.

TOVÁBBI FELMERÜLŐ KÉRDÉSEK:

Vizsgálatot, diszkalkulia szűrést végeznek?

Kérjük, ezzel kapcsolatban kérdezze szakemberünket a 0630/688-2578-as telefonszámon, hétköznap 16 és 18 óra között, vagy érdeklődjön az info@dyscalculine.com email címen.


Vásárlás menete GB

A kiválasztott terméket a webshopunkon keresztül rendelheti meg.

Egyes termékeink esetén, mint a Dyscalculine Számolólapok esetében, választhat szint és színek között is. Ha kiválasztotta, hogy az adott termék színes vagy fekete-fehér változatát szeretnék, válassza ki, hogy melyik szintet szeretné az adott számkörből. Az FDL szűrő- és vizsgálócsomag és a Kreatív Számolókészlet esetében már a VÁSÁRLÁS felületére belépve tud választani.

A termékeket a kosárba helyezheti, bejelentkezés nélkül, azonban a megrendelés véglegesítéséhez regisztráció szükséges. Fontos, hogy minden adatot pontosan adjon meg. Az ebből felmerülő szállítási vagy számlázási problémákért a rendelést követően felelősséget az Üzemeltető nem vállal. Számla módosítására rendelést követően nincs lehetőség!

Fontos, hogy a rendeléskor azt a számlázási címet adja meg, amely névről majd érkezik a megrendelés árának utalása! Tehát a számla címzettje és az utaló neve meg kell, hogy egyezzen!

A kosár tartalma szerkeszthető, módosítható, törölhető!

A RENDELÉS MENETE:

 1. A kiválasztott terméket, vagy termékeket helyezze a kosárban a "kosárba rakom" gomb megnyomásával.
 2. A jobb felső sarokban lévő kosárban meg fog jelenni a behelyezett termékek száma.
 3. Ha az egérrel ráközelít erre az ikonra, meg fog jelenni, hogy "Kosár" vagy "Pénztár".
 4. Amennyiben csak a kosár tartalmát szeretném megnézni, ellenőrizni, vagy módosítani, kattintson erre az opcióra. A vásárlás véglegesítését ezen a felületen is megkezdheti.
 5. Amennyiben a "Pénztár"-ra kattint, úgy a rendelés megkezdődik.
 6. Kérjük, itt töltse ki a szükséges adatokat. A csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező. Kérjük, adjon meg minden fontos infót a szállításhoz és a számlázáshoz. Fontos, hogy a számlázási adatokat itt minden esetben adja meg pontosan, mert utólag, sajnos nem áll módunkban ezt módosítani.
 7. Az adatok kitöltését követően, ellenőrizzük re a rendelt termékeket és azok mennyiségét.
 8. Válasszuk ki, hogy miként kívánjuk átvenni a rendelt termékünket: a Magyar Posta postai szolgáltatásán keresztül, futárszolgálaton keresztül, vagy személyes átvétellel (amelyre Budapest 7. kerületében van lehetőség, előre egyeztetett időpontban).
 9. Ezt követően válasszuk ki a kifizetés módját (ennek részleteiről a FIZETÉSI MÓDOK menüpontban olvashat): választhatunk azonnali kártyás fizetést a Barion szolgáltatás keretein belül, vagy választhatjuk a banki átutalást, amelyhez a szükséges adatokat és információkat már a rendelés felületén megtekintheti, de a rendelést követően emailben is elküldjük. Fontos, hogy minden esetben nevét és a rendelési számát tüntesse fel a közleményben. Amennyiben ez nem történik meg, a beazonosítás okozta problémákért nem tudunk felelősséget vállalni!
 10. A rendelés elküldése előtt, kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF), ennek elfogadása nélkül rendelését nem tudja véglegesíteni.
 11. Amennyiben minden adatot pontosan kitöltött, a rendelését átnézte és meggyőződött arról, hogy azt a terméket és azt a mennyiséget tette be a kosárba, amelyet biztosan szeretne megvásárolni, az ÁSZF-ben írtakkal is egyetért, elolvasta és elfogadja azt, úgy a "Megrendelés elküldése" gombbal tudja véglegesíteni rendelését.
 12. Ezt követően automatikus üzenetet küld rendszerünk a rendelés részleteivel kapcsolatban.

Rendelésének beérkezését követően, kollégánk feldolgozza a rendeléseket, amelynek további részleteiről a SZÁLLÍTÁS menüpontban olvashat.

Kérdés esetén forduljon bizalommal kollégánkhoz az info@dyscalculine.com email címen.

 


Online diszkalkulia teszt GB

Az on-line dyscalculia teszt ingyenes, rövid idő alatt, és gyorsan kitölthető. Segítségével felismerhető az esetleges számolási zavar gyanúja. Célunk a probléma azonosításának elősegítése, mely azonban nem azonos és nem helyettesíti a dyscalculia komplex vizsgálatát. A tünetek beazonosítására emailben felveheti velünk a kapcsolatot. Javaslatokat adunk a szükséges, további vizsgálatokra vonatkozóan, egyben útmutatást, információt kaphat a terápiás jellegű, egyénre szabott fejlesztéssel, feladatrendeléssel kapcsolatban. Segítséget adunk az egyes képességfejlesztő és számfogalmat kialakító dyscalculine lapok feladatszintjeinek kiválasztásában is.

Az on-line dysclaculia – teszt azoknak készült, akik szeretnék tudni, hogy felmerül-e esetükben a dyscalculia gyanúja. A kitöltésre olyanok vállalkozhatnak, akik már ismerik a háromjegyű számokat, vagy legalább 1000-ig számolnak.

A kérdések elolvasása után az egyetlen helyes választ kell megtalálni és bejelölni.

A teszt kiértékelése gyors, a feladatsor végén értékelést is kap az, aki válaszolt a kérdésekre.

DISZKALKULIA TESZT

Start
ÉRTÉKELÉS: Kitöltötted a DISZKALKULIA TESZT -et! Helyes válaszok: %%SCORE%% / %%TOTAL%%. Hibás válaszok: %%WRONG_ANSWERS%% Teljesítményed elemzése: %%RATING%%
Az Ön válaszait az alábbiakban kiemeljük.
Vissza
Az jelölt elemek teljesek.
12345
678910
1112131415
1617181920
2122232425
2627282930
3132333435
3637383940
4142434445
4647484950
Vége
Vissza